• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

NorthWest Uitvaartverzekering

NorthWestNorthWest Verzekeringen is een innovatieve verzekeraar in uitvaartverzekeringen. In 1993 werd NorthWest in Hoorn opgericht en sinds die tijd is er veel veranderd. Zo werkt NorthWest nu niet meer regionaal, maar landelijk. Het kantoor is gelegen in Almere (met directie, staf en de polisadministratie). NorthWest is jong en dynamisch, maar zeker ook professioneel.

Uitvaartverzekering NorthWest

Een uitvaartverzekering van NorthWest keert altijd in natura uit. De nabestaanden hoeven dus zelf geen kosten voor te schieten. Als het totaal binnen de verzekerde waarde blijft, neemt NorthWest alle betalingen over. NorthWest richt zich volledig op verzekeringen en heeft dus geen allianties met uitvaartverzorgers. De NorthWest uitvaartverzekering behoort tot de goedkoopste van Nederland.

Premie of Koopsom NorthWest

De volgende opties zijn mogelijk:

  • Koopsom: Met een Koopsom verzeker je een geldbedrag dat bij overlijden beschikbaar komt voor je uitvaart. Hiervoor stort je eenmalig een bedrag, de koopsomstorting. Je betaalt in één keer een bepaald bedrag.
  • Premie: Een premie voor een Uitvaartverzekering betalen per maand, kwartaal, half jaar of jaar is ook een optie.

Natura- of kapitaalverzekering van NorthWest

De uitvaartverzekering die NorthWest aanbiedt, is een natura-sommen uitvaartverzekering. Dit betekent dat je verzekerd bent voor een bepaald bedrag en dat dit bedrag volledig beschikbaar wordt gesteld voor de uitvaart. Het wordt dus niet als geld uitgekeerd; in plaats daarvan gaan de rekeningen voor de uitvaart direct naar de verzekeraar. Zo krijgt geen van de nabestaanden te maken met de financiële afhandeling van de kosten van de uitvaart. Een ander voordeel van deze uitvaartverzekering van NorthWest is dat jij of je nabestaanden ook volledig vrij zijn in het kiezen van de uitvaartverzorger. Je kunt dus bij de dichtstbijzijnde uitvaartverzorger terecht, maar ook bij eentje helemaal aan de andere kant van het land. Het is jou keuze – of die van je nabestaanden.

Soorten Uitvaartverzekeringen NorthWest

NorthWest biedt de volgende verzekering aan:

Uitvaart Compleet Verzekering

Bij uitvaartverzekeraar NorthWest staan je wensen centraal. Je bepaalt zelf welk type uitvaart je wenst. Je nabestaanden zijn vrij om de uitvaartverzorger, de drukker van de rouwkaarten of de huur van de auto’s te kiezen. Het Servicecentrum van NorthWest kan je nabestaanden helpen met het vinden van de juiste uitvaartverzorger. Doordat je zelf je uitvaart regelt, is de maandelijkse premie zeer scherp. De uitvaartverzekering van NorthWest is compleet en duidelijk. In de polisvoorwaarden staat helder omschreven waarvoor je bent verzekerd. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Waarom NorthWest?

  • Vrije keuze bij het bepalen van soort uitvaart en dienstverleners;
  • Het servicecentrum ondersteunt je nabestaanden;
  • Nabestaanden hoeven geen uitvaartkosten te betalen of voor te schieten;
  • NorthWest kan alle nabestaanden direct in contact brengen met uitvaartdienstverleners;
  • Alleen doorverwijzing naar dienstverleners aangesloten bij kwaliteitslabels;
  • Transparante en duidelijke polisvoorwaarden;
  • Gunstige voorwaarden voor het meeverzekeren van je kinderen.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.