• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Proteq Uitvaartverzekering

ProteqDe verzekeringsmaatschappij Proteq is een onderdeel van het bedrijf SNS Reaal, waar verder ook de SNS Bank en Reaal Verzekeringen deel van uitmaken. De doelstelling van het bedrijf is om het de consument op het gebied van verzekeringszaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Besparen op tijd en besparen op de premie van een verzekering, dat is mogelijk bij deze verzekeraar, waar alles online geregeld kan worden. Lange formulieren met ingewikkelde vragen hoef je bij deze online verzekeraar dan ook niet te verwachten, maar wel snelheid, vakkundigheid en een uitgebreid aanbod van verzekeringen.

Uitvaartverzekering Proteq

Naast veel verdriet, kan een overlijden ook voor financiële problemen zorgen. Als je alle kosten van een uitvaart bij elkaar optelt, kan het totaalbedrag flink oplopen. Heb je al nagedacht op welke manier je nabestaanden deze kosten kunnen dragen? Dat kan met de zeer voordelige Proteq Uitvaartverzekering. Op het moment dat je komt te overlijden, keren zij een door jou bepaald bedrag uit. Je nabestaanden kiezen zelf waaraan het geldbedrag wordt besteed. Prijscheck.nl vergelijkt verschillende uitvaartverzekeringen en vindt zo de beste en voordeligste uitvaartverzekering voor jouw situatie.

Premie of Koopsom Proteq

De volgende opties zijn mogelijk:

  • Premie: De premie kan per maand of jaar worden betaald. De premie blijft gedurende de gehele looptijd gelijk. De premie is verschuldigd tot de op de polis aangegeven datum. Na overlijden van de verzekerde is geen premie meer verschuldigd.
  • Koopsom: Een eenmalige premie­ betaling (koopsom) is ook mogelijk.

Natura- of kapitaalverzekering van Proteq

Proteq.nl biedt de volgende opties:

  • Kapitaalverzekering: bij een geldverzekering  (Kapitaal) wordt er een bedrag verzekerd. Er is vrijheid om dit naar eigen inzicht te besteden. Het bedrag zal worden uitgekeerd aan de nabestaanden om de uitvaart te verzorgen en bekostigen.

Soorten Uitvaartverzekeringen

Proteq.nl biedt jou de volgende uitvaartverzekering aan:

De Proteq Uitvaartverzekering

De Proteq Uitvaartverzekering keert een door jou bepaald bedrag uit bij overlijden. Met dit bedrag kunnen je nabestaanden zelf invulling geven aan de uitvaart. Met behulp van de uitvaart kostenmeter op de website van Proteq.nl kun je inzicht krijgen in de gemiddelde kosten voor een uitvaart. Het is belangrijk dat je zelf bepaalt welk bedrag nodig is voor je uitvaart. Dit is afhankelijk van je eigen wensen. Denk hierbij aan de keuze voor begraven of cremeren en het soort uitvaartkist. Maar ook de plaats waar je begraven wordt zorgt voor meer of minder kosten. Met de uitvaartverzekering kies je zelf welk bedrag je wilt verzekeren (maximaal € 16.000,- ) en hoe lang je premie wilt betalen (minimaal 5 jaar). Ook is het mogelijk kinderen tot 18 jaar gratis mee te verzekeren en te profiteren van de winstdelingsregeling.

Waarom Proteq.nl?

  • Voordelige verzekeringen;
  • Direct afsluiten via internet;
  • Direct contact;
  • 14 dagen bedenktijd;
  • Heldere voorwaarden.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.