• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

REAAL Uitvaartverzekering

REAALREAAL Verzekeringen is een onderdeel van de SNS REAAL Groep. De verzekeraar verkoopt haar producten en diensten uitsluitend via het onafhankelijke intermediair. REAAL Verzekeringen heeft een compleet aanbod van verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, woonverzekeringen en uitvaartverzekeringen. De uitvaartverzekering van deze verzekeraar is één van de goedkoopste uitvaartverzekeringen van Nederland.

Uitvaartverzekering REAAL

Bij REAAL uitvaartverzekeringen informeert men open en eerlijk. REAAL uitvaartverzekeringen maakt mensen bewust van wat er allemaal kan gebeuren rondom een overlijden en de verdere toekomst. Daarom zijn ze realist in uitvaartverzekeringen. De uitvaartverzekering keert na het overlijden van de verzekerde een geldbedrag uit. Dit geldbedrag kunnen de nabestaanden gebruiken voor de betaling van de uitvaart, de keuze tussen een begrafenis en een crematie is helemaal vrij. Kinderen kunnen tegen een gering bedrag meeverzekerd worden. De uitvaartverzekering van REAAL heeft een lage premie en een goede dekking.

Premie of Koopsom REAAL

De volgende opties zijn mogelijk:

  • Premie: De premie kan per maand of jaar worden betaald. De uitvaartverzekering premie blijft gedurende de gehele looptijd gelijk. De premie is verschuldigd tot de op de polis aangegeven datum. Na overlijden van de verzekerde is geen premie meer verschuldigd.
  • Koopsom: Een eenmalige premie­ betaling (koopsom) is ook mogelijk.

Natura- of kapitaalverzekering van REAAL?

  • Kapitaalverzekering: bij een geldverzekering  (Kapitaal) wordt er een bedrag verzekerd. Er is vrijheid om dit naar eigen inzicht te besteden. Het bedrag zal worden uitgekeerd aan de nabestaanden om de uitvaart te verzorgen en bekostigen.

Soorten uitvaartverzekeringen REAAL

REAAL Verzekeringen heeft de volgende uitvaartverzekeringen:

REAAL Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering van Reaal keert na het overlijden van de verzekerde een geldbedrag uit. Dit geldbedrag kunnen de nabestaanden gebruiken voor de betaling van de uitvaart, de keuze tussen een begrafenis en een crematie is helemaal vrij. Kinderen kunnen tegen een gering bedrag meeverzekerd worden. De uitvaartverzekering van Reaal heeft een lage premie en een goede dekking. De nabestaanden kunnen na het overlijden van de verzekerde, het verzekerd bedrag met kans op een hoger bedrag uitgekeerd krijgen. Dit hogere bedrag staat bekend als winstdeling. REAAL uitvaartverzekering belegt je koopsom of een deel van de door jou betaalde premies in vastrentende waarden. Hierbij hanteert Reaal een gegarandeerd rendement van 3% per jaar. Als het rendement boven de 3,75% uitkomt, is er sprake van winst. Deze winst wordt bijgeschreven op uw uitvaartverzekering Reaal en uitgekeerd na het overlijden van de verzekerde aan de begunstigde.

Waarom REAAL Verzekeringen?

  • Keert geldbedrag uit voor uw uitvaart;
  • Vaste uitkering met kans op hoger bedrag;
  • 24 uur per dag hulp beschikbaar;
  • Keuze uit meerdere aanvullende dekkingen.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.