• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

TAF Uitvaartverzekering

TAF UitvaartverzekeringTAF werkt samen met assurantie tussenpersonen, hypotheekadviseurs en makelaars (intermediairs), banken, financieringsmaatschappijen, inkoopcombinaties, verzekeringsmaatschappijen en werkgevers. Deze partners adviseren de TAF producten en onderhouden het contact met de consument. Met een team van vijftig collega’s werken zij vanuit het centrum van Eindhoven elke dag aan de nieuwste productoplossingen, de beste dienstverlening en een zorgvuldige afhandeling van verzekeringsclaims. Met deze verzekeraar kies je voor betrouwbaar verzekeren. TAF staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten, AFM. Ook is TAF aangesloten bij KiFiD, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijk instituut, waar je terecht kunt met vragen of klachten.

Uitvaartverzekering TAF

Zekerheid én vrijheid om te bepalen hoe je uitvaart er uit ziet. Dat biedt de TAF Personal Uitvaartverzekering. Bij TAF ben je prima verzekerd tegen een zeer scherpe premie. Want de uitvaartverzekering van TAF is één van de goedkoopste van Nederland.

Premie of Koopsom TAF

Je kunt je premie per maand of per jaar betalen. Je kunt ook de premie in één keer, als koopsom betalen.

Natura- of kapitaalverzekering van TAF

TAF biedt de volgende opties:

  • Kapitaalverzekering: bij een geldverzekering  (Kapitaal) wordt er een bedrag verzekerd. Er is vrijheid om dit naar eigen inzicht te besteden. Het bedrag zal worden uitgekeerd aan de nabestaanden om de uitvaart te verzorgen en bekostigen.

Soorten Uitvaartverzekeringen

TAF biedt de volgende uitvaartverzekering aan:

TAF Personal Uitvaartverzekering

De TAF Personal Uitvaartverzekering is een levenslange uitvaartverzekering. Dit betekent dat de aanbieder het verzekerde bedrag uitkeert op het moment dat de verzekerde komt te overlijden. Met dit bedrag kunnen de nabestaanden de kosten van de uitvaart betalen en daarbij zelf bepalen hoe die uitvaart er uit moet zien. Bij TAF ben je prima verzekerd tegen een zeer scherpe premie. Want de uitvaartverzekering van TAF is één van de goedkoopste van Nederland.

Waarom TAF?

  • Verzekerd kapitaal van minimaal € 2.500,- en maximaal € 20.000,-;
  • Je bepaalt zelf hoe lang je premie wilt betalen;
  • Mogelijkheid om je kinderen mee te verzekeren;
  • Vrijwel iedereen is welkom: er is geen gezondheidsverklaring vereist.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.