• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Univé Uitvaartverzekering

UnivéUnivé Verzekeringen is één van de grootste verzekeraars van Nederland met 2800 medewerkers verspreid over 150 Univé-vestigingen in heel Nederland. Univé profileert zichzelf als verzekeraar zonder winstoogmerk, waarmee uitgedrukt wordt dat het maken van winst niet belangrijk is en de producten dus goedkoper zijn. Deze verzekeraar biedt onder meer uitvaartverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen aan.

Uitvaartverzekering Univé

Je hebt je eigen wensen. Hoe je jouw woning inricht, welke vrienden je om je heen verzamelt en welke reizen je maakt. Ook voor je uitvaart heb je ongetwijfeld je eigen wensen. Je wilt dat alles goed geregeld is. Zoals jij het voor ogen had. Univé biedt deze mogelijkheid met de Univé-uitvaartverzekering. Je uitvaart nu alvast regelen voor later voorkomt een hoop zorgen. Voor jou, maar zeker ook voor je nabestaanden. Want met een uitvaartverzekering voorkom je dat je familie of andere naasten voor de kosten van je uitvaart moeten opdraaien. En dat is een hele financiële zorg minder.

Premie of Koopsom Univé

Univé biedt de volgende mogelijkheden:

  • PremieMet een premie uitvaartverzekering betaal je een afgesproken periode een vaste premie(bedrag) per maand, kwartaal, halfjaar of jaar.
  • KoopsomDoor te kiezen voor een koopsom betaal je eenmalig een bedrag. Het voordeel van deze koopsom is dat je niet aan vaste periodieke kosten bent verbonden en dat je uiteindelijk een lager bedrag betaald als wanneer je periodiek betaald.

Natura- of kapitaalverzekering van Univé

Univé biedt zowel een Kapitaal Uitvaartverzekering als een Natura Uitvaartverzekering aan. Met de kapitaalverzekering ben je verzekerd van een vrij besteedbaar geldbedrag waarmee je geheel naar eigen wens invulling kunt geven aan je uitvaart. Je kunt ook kiezen voor de naturaverzekering met een standaard verzekerd pakket.

Soorten uitvaartverzekeringen

Univé biedt de volgende uitvaartverzekeringen aan:

Naturaverzekering

Wil je een verzorgd basispakket verzekeren? Dan kun je het beste een naturaverzekering afsluiten. Deze uitvaartverzekering biedt je de zekerheid dat je afscheid goed wordt verzorgd. De rekeningen worden rechtstreeks tussen de uitvaartverzorger en de verzekeraar geregeld. Je nabestaanden hebben dus geen extra zorgen over de afhandeling en hoeven niets voor te schieten. Naast het basispakket kun je ook extra geld reserveren voor eigen wensen. Met deze uitvaartverzekering (plus je persoonlijke wensen) is je uitvaart dus goed geregeld.

Uitvaartgeldverzekering

Wil je de regie helemaal in eigen handen hebben? Dan kun je het beste een uitvaart geldverzekering afsluiten. Deze uitvaartverzekering doet precies wat het belooft: geld uitkeren als er kosten voor een uitvaart moeten worden gemaakt. Aan wie jij wilt. Dit is heel aantrekkelijk wanneer je een aantal specifieke eigen wensen hebt die bij een specifieke eigen manier van leven horen. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld in het buitenland bent geboren en je daar ook je uitvaart wilt laten plaatsvinden. Of wanneer je in Nederland bent geboren maar om een bepaalde reden in het buitenland je uitvaart wilt laten verzorgen.

Waarom Univé?

  • Verzekerde bedragen worden altijd uitgekeerd en je kunt kiezen voor een vastgesteld aantal jaren premie;
  • Aanvullende zorg is naar je keuze in te kopen;
  • Univé heeft geen eigen uitvaartverzekering; je bent dus altijd verzekerd van een onafhankelijk advies;
Bekijk hier de Uitvaartverzekering van Unive

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.