• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl
 • Zekur Opstalverzekering

  Dekking €300.000
  €125 eigen risico
  Klantcijfer 7.2

  8,04/mnd Vergelijk
 • Beste Kwaliteit Opstal

  Dekking €350.000
  €0,00 eigen risico
  Klantcijfer 8.5

  12,28/mnd Vergelijk
 • Beste Kwaliteit Inboedel

  Dekking €100.000
  €0,00 eigen risico
  Klantcijfer 8.5

  13,29/mnd Vergelijk
 • inshared Laagste Prijs

  Dekking €150.000
  €250 eigen risico
  Klantcijfer 8.0

  7,74/mnd Vergelijk
Vergelijk alle26aanbiedingen

Woonhuis verzekeringen

Vergelijk hier de woonhuis verzekeringen voor je dierbaarste bezit, je woonhuis en alles wat er in zit. Kies voor de voordeligste opstalverzekering of vergelijk inboedel verzekeringen.

Opstalverzekering

Een verzekering voor je woonhuis of kantoor wordt een opstal verzekering genoemd. Zaken die onder de opstalverzekering, of woonhuisverzekering vallen zijn onder andere een glasverzekering, brandverzekering en zelfs de fundering. Vergelijk hieronder de goedkoopste en beste opstalverzekeringen voor je woonhuis.

Inboedelverzekering

Je wilt natuurlijk voorkomen dat er iets uit je huis verloren gaat. Maar als er toch iets kapot gaat of gestolen wordt is een goede inboedelverzekering onmisbaar. Door voor het afsluiten je inboedelverzekering te vergelijken kun je de verzekering vinden die bij jouw situatie past.

Inboedel of Opstalverzekering?

Wil je weten wat er onder een inboedelverzekering valt en wat onder een opstalverzekering (ook wel woonhuisverzekering genoemd)? Gebruik deze eenvoudige regel: alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is) behoort tot het woonhuis. Alles wat wel verhuisbaar is behoort tot de inboedel. Zo is bijvoorbeeld klik-laminaat verzekerd via een inboedelverzekering, maar een gelijmde houten behoort weer tot de opstalverzekering. Ander voorbeeld: jouw keuken is verzekerd via de opstalverzekering, maar de inrichting daarvan valt onder de inboedelverzekering.

Vergelijking op prijs EN kwaliteit

Er is een zeer groot aantal opstal- en inboedelverzekeringen beschikbaar waardoor een goede vergelijking heel belangrijk is. PrijsCheck laat jou een overzicht zien van de meest betrouwbare en bekende merken, waaronder Univé, REAAL en Centraal Beheer. Zo hoef je niet bij elke verzekeraar apart een berekening te maken. Door opstal- en inboedelverzekeringen te vergelijken, bespaar je veel tijd en weet je direct waar je met je wensen een verzekering kunt afsluiten, zodat je niet alleen op prijs maar ook op inhoud kunt vergelijken.

PrijsCheck helpt jou te vergelijken

Je sluit direct je verzekering af bij de keuze van jouw verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar jouw afgesloten verzekering. Tijdens de looptijd van je verzekering kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Heb je hulp nodig, bijvoorbeeld bij het vergelijken van je verzekering? Dan kun je altijd bij ons terecht via de online chat. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Opstal- en Inboedelverzekeringen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je verzekering af en profiteer van lage kosten.

Voordelen verzekeringen vergelijken op PrijsCheck

 • Duidelijk en transparant; geen moeilijke teksten;
 • Vind in minder dan 1 minuut de juiste verzekering;
 • PrijsCheck op basis van prijs EN kwaliteit.