• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Verzekeruzelf

Jij kent Verzekeruzelf.nl niet van TV of radio.Verzekeruzelf
Of van billboards in grote steden of het station.
Zij investeren het geld liever in andere dingen.
Zodat zij de dienstverlening kunnen verbeteren, en alles duidelijk kunnen uitleggen aan jou.
Want zeg nu zelf, het is toch fijn om precies te weten wat wel en wat niet verzekerd is?
Dat hoort allemaal bij het zelfverzekerd leven…

Inboedelverzekering Verzekeruzelf

Alle verplaatsbare spullen vallen onder je inboedel. Een object waarvoor je alleen schroeven en moeren hoeft los te draaien, valt dus onder de inboedelverzekering. Alles wat nagel- en aardvast verbonden is met het gebouw (woning, schuur, garage) en niet zonder beschadiging te verwijderen is, valt onder de opstalverzekering. Je bent zuinig op je spullen. Ze zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Een fijn gevoel. Nu nog iets regelen voor het geval dat er iets onverwachts mee gebeurt…

Inboedelverzekering Uitgebreid en de Inboedelverzekering Compleet

Verzekeruzelf.nl biedt jou twee verschillende pakketten aan: Dit zijn de Inboedelverzekering Uitgebreid en de Inboedelverzekering Compleet. Indien meeverzekerd zijn de ruiten van je woonhuis verzekerd ongeacht de oorzaak. Bovendien wordt de nieuwwaarde vergoed bij goederen tot 5 jaar oud. Wanneer dit niet het geval is of als er zich een afwijkende situatie voordoet, ontvang je de vervangingswaarde of taxatiewaarde. Tevens heeft Verzekeruzelf.nl twee manieren van schadeafhandeling. Zij kunnen de schade zelf laten herstellen of ze geven een vergoeding om de schade te herstellen. Als Verzekeruzelf.nl de schade laat herstellen, ontvang je geen rekening en betalen zij het herstelbedrijf. Als je de schade vergoed krijgt, dan keert Verzekeruzelf.nl dit in één keer uit.

Keuze: sieraden

Verzekerd tot maximaal € 5.000.

Keuze: (Audio-) apparatuur

Verzekerd tot maximaal € 7.500.

Keuze: spullen buiten huis

Je kunt kiezen voor de aanvullende “Buitenshuisdekking”.

Wat is niet verzekerd?

Verzekeruzelf.nl betaalt niet uit bij een aardbeving, overstroming, slijtage of constructiefouten.

Keuze: vallen en stoten

Schade aan je inboedel door vallen en stoten is verzekerd als je kiest voor de Compleet-dekking. Kies je voor de dekking Uitgebreid? Dan is dit niet verzekerd.

Voordelen inboedelverzekering van Verzekeruzelf

  • Je kunt elke verzekering per dag beëindigen;
  • Geen gedoe met papieren. Bij Verzekeruzelf krijg je een digitaal dossier;
  • Bij Verzekeruzelf.nl ben je zelf in controle over je verzekeringen;
  • Op Kiyoh beoordelen klanten Verzekeruzelf.nl als zeer goed met een gemiddelde van 8,5+ op basis van 730+ reviews.

Doe de PrijsCheck!

Je sluit direct je verzekering af bij de keuze van jouw verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar je gehele inboedelverzekering. Tijdens de looptijd van je verzekering kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Inboedelverzekeringen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je inboedelverzekering af en profiteer van lage kosten.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina hebben wij zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.