• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

ANWB

De ANWB is een actieve, gezonde en veelzijdige vereniging met 3,9 miljoen leden. Ze komen op voor de belangen van die leden op het gebied van vakantie,ANWB vrije tijd en mobiliteit. ANWB biedt hun producten en diensten in de sfeer van hulpverlening, reizen, informatie, advies en verzekeringen en heeft hierin geen winstoogmerk. Naast een autoverzekering kun je bij de ANWB ook terecht voor een opstalverzekering en inboedelverzekering.

Inboedelverzekering ANWB

De ANWB is niet alleen redder in nood bij pech onderweg, maar biedt aan particulieren ook diverse vervoersverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen. Het verzekeringsbedrijf van de ANWB Verzekeren is in 2012 uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf in de categorie verzekeraars. De inboedelverzekering is met korting af te sluiten als de verzekerde een gecertificeerd beveiligingssysteem heeft of een woonpakket afsluit. ANWB-leden krijgen een ledenkorting. Met de inboedelverzekering van ANWB zijn je spullen in huis verzekerd in geval van  brand, diefstal, water of andere schade. Heb je jouw woning goed beveiligd? Dan kun je korting krijgen op de premie. Deze preventiekorting kan oplopen tot maar liefst 20%.

Inboedelverzekeringen ANWB

Ben je al lid van de ANWB? Dan ontvang je bij het afsluiten van de ANWB Inboedelverzekering meteen 5% korting op je premie. De ANWB inboedelverzekering kent drie varianten: Brons, Zilver en Goud. Je kunt je kostbare zaken en inboedel van je woning verzekeren door een keuze te maken uit drie verschillende dekkingsmogelijkheden. De Brons polis is een basisdekking en vergoedt onder meer schade als gevolg van diefstal na braak, brand, storm en blikseminslag. De Zilver polis is een meer uitgebreide dekking en vergoedt bijvoorbeeld ook schade als gevolg van schroeien, lekkage bij breekwerk en schade aan de inhoud van de koelkast of diepvriezer. De Goud polis is de meest uitgebreide dekkingsvariant en biedt ook vergoeding bij schade als gevolg van neerslag door open deuren of ramen, diefstal zonder braak en overspanning.

ANWB Inboedelwaardemeter

De premie van de inboedelverzekering is niet alleen afhankelijk van de gekozen dekking, maar bijvoorbeeld ook van de inboedelwaarde. De inboedelwaarde betreft de nieuwwaarde van de complete inboedel in je huis. Daarbij kun je zelf aangeven welk bedrag je wilt onderbrengen in de verzekering. Om het bedrag uit te rekenen, kun je gebruik maken van de inboedelwaardemeter. Dat is vooral handig als je geen idee hebt van de waarde van je inboedel. Overigens kunnen er aan de inboedelwaardemeter geen rechten worden ontleend.

Handige informatie ANWB inboedelverzekering

  • Deze verzekering is onderdeel van het Woonpakket. Hoe meer je verzekert binnen het Woonpakket, hoe hoger je korting. Dat kan oplopen tot 10%!
  • De inboedelverzekering is in mei 2013 door Moneyview vergeleken en beoordeeld en heeft de maximale score van 5 sterren gekregen voor wat betreft de prijs;
  • Je heeft 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je polis. Bovendien is je polis dagelijks opzegbaar, zonder opzegtermijn.

Voordelen inboedelverzekering

  • 5% Ledenkorting;
  • Dagelijks opzeggen;
  • Tot 20% Extra Preventiekorting;
  • Tot 10% Extra Woonpakketkorting;
  • Gratis termijnbetaling.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina hebben wij zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.