• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Aon Direct

Aon Direct is onderdeel van Aon Verzekeringen. Aon is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland, die het beste verzekeringsaanbod voor je creëert. AON Direct is een verzekeraar die naast autoverzekeringen ook reisverzekeringen, caravanverzekeringen, opstalverzekeringen, inboedelverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen aanbiedt. Samen met de verzekerden maakt AON Direct zich sterk voor de beste verzekeringen met een lage premie.

Verzekering Aon Direct

Met de inboedelverzekering van Aon Direct ben je verzekerd tegen veel gebeurtenissen. De belangrijkste zijn natuurlijk brand en diefstal, maar schade door het omvallen van een glas wijn op je tapijt is zelfs ook verzekerd! Bij het afsluiten van een Aon inboedelverzekering kan er indien nodig en gewenst gratis gebruik worden gemaakt van de oversluitservice. Aon Direct zorgt er dan voor dat de bestaande polis tijdig beëindigd wordt en houdt daarbij rekening met de geldende opzegvoorwaarden. Bovendien profiteert de verzekerde gelijk van een all risk dekking, maar wordt de premie pas in rekening gebracht als de bestaande polis is beëindigd. Verder worden er bij het afsluiten van de polis geen poliskosten bij de verzekerde in rekening gebracht.

Inboedelverzekeringen Aon Direct

De inboedelverzekering van Aon Direct is standaard een allrisk-verzekering. De Aon Direct inboedelverzekering biedt verzekerden de garantie dat er geen sprake van onderverzekering zal zijn bij het all risk verzekeren van de inboedel. Er hoeven in dat geval ook geen moeilijke inboedelwaardemeters meer worden ingevuld. De polis biedt dekking tegen schade aan de inboedel die ontstaan is door plotselinge en van buitenkomende gebeurtenissen die onvoorzien hebben plaatsgevonden. Dat is meteen het opvallende kenmerk en voordeel in vergelijking met andere verzekeraars, waar vooral met name genoemde gebeurtenissen verzekerd zijn.

Inboederverzekering Aon Direct uitbreiden

Als huurder kun je je inboedelverzekering uitbreiden met een glasdekking. Glas in ramen en deuren, evenals kunststof koepels en vensters zijn dan tegen breuk verzekerd. Dit geldt ook voor glas in windschermen en in balkon- en terreinafscheidingen van je huis.

Sieraden, apparatuur en andere bezittingen

Lijfsieraden, audiovisuele en computerapparatuur en bijzondere bezittingen (bijvoorbeeld antiek, kunst en verzamelingen) hebben een maximumvergoeding. Voor lijfsieraden is dat € 6.000,- (bij diefstal € 2.500,-) voor audiovisuele computerapparatuur € 12.000,- en bijzondere bezittingen € 15.000,-. Niet gedekt is schade door onder andere opzet, slijtage, een aardbeving of vulkaanuitbarsting, een overstroming door dijkdoorbraak, een kernreactie of molest (bijvoorbeeld oorlogsconflict, opstand, oproer en muiterij).

Onderverzekering?

Bij de Aon inboedelverzekering is onderverzekering uitgesloten. De verzekerde waarde zal dan ook nooit lager zijn dan de werkelijke waarde van de inboedel. Kostbare apparatuur, zoals audiovisuele apparaten en computers worden standaard tot een bedrag van 12.000 euro verzekerd. Indien de verzekerde bijzondere goederen in huis heeft, zoals kunstvoorwerpen of antiek, dan geldt een standaard verzekerde waarde tot een bedrag van maximaal 15.000 euro.

Handige informatie Aon Direct inboedelverzekering

  • De inboedelverzekering van Aon Direct kent een eigen risico van € 100,-. Dit eigen risico vervalt echter wanneer je gebruik maakt van de herstelservice;
  • Schade komt altijd ongelegen en bezorg je vaak het nodige regelwerk. In geval van schade kan de gratis herstelservice je alle zorgen uit handen nemen. Daarnaast vervalt bij gebruik maken van de herstelservice het eigen risico. Het hele traject van schadeherstel tot betaling regelt de verzekeraar voor jou. Je hoeft alleen de schade online bij ons te melden. Als je het herstel liever in eigen beheer uitvoert is wel het eigen risico van toepassing;
  • Bij Aon Direct kun je voor alle producten online je premie berekenen en daarna direct afsluiten. Met een persoonlijke online polismap heb je alle gegevens bij de hand. Je kunt schades eenvoudig online indienen én volgen. Zo houden zij de kosten laag en heb je scherpe premies;
  • Duidelijkheid en gemak voor de klant staan bij AON Direct hoog in het vaandel.

Voordelen Aon Direct

  • All Risk verzekerd;
  • Nooit meer onderverzekerd;
  • Tot € 12.000,- dekking op computer en audiovisuele apparatuur;
  • Geen poliskosten;
  • Dagelijks opzegbaar,

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.