• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Centraal Beheer

Centraal Beheer Achmea is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. Ze zijn één van de grootste verzekeraars van Nederland enCentraal Beheer hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met hun klanten. Tevens bieden zij hun klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid. De meeste mensen kennen Centraal Beheer verzekeringen (Achmea) van de “Even Apeldoorn bellen” reclames, waar het bedrijf ook vandaan komt.

Inboedelverzekering Centraal Beheer

De Inboedelverzekering is voor spullen die je thuis gebruikt. Dit kunnen ook spullen van andere personen zijn. En ook spullen die je gebruikt voor je beroep of bedrijf. De verzekeraar betaalt zelfs de schade aan je eigen keuken of parketvloer als je je huis huurt. Je computers, video- en geluidsspullen zijn tot elke waarde verzekerd als je je woning goed beveiligt. Sommige spullen thuis zijn niet verzekerd, omdat deze geen inboedel zijn. Bijvoorbeeld auto’s, motoren en caravans.C entraal Beheer Achmea biedt een inboedelverzekering met een dekking tot € 100.000. Het is niet nodig om lijstjes met je inboedel in te vullen. Er geldt een eigen risico van € 100 als een verzekerde vaker dan 1 keer per 3 jaar een schade claimt. Verzekerden krijgen het eerste jaar de nieuwwaarde van spullen vergoed of spullen worden gerepareerd. Ook daarna ontvangen verzekerden nog vaak de nieuwwaarde. Het bedrijf is begonnen als administratiekantoor voor verzekeringen in 1909. Sinds 1995 draagt het bedrijf de naam Centraal Beheer Achmea er is vandaag de dag onderdeel van Eureko.

Studenten inboedelverzekering Centraal Beheer

Een speciale inboedelverzekering voor studenten, bestaat die? Jazeker, Centraal Beheer biedt een speciale Studenten Inboedelverzekering aan. Centraal Beheer heeft haar studentenverzekering volledig vernieuwd en we mogen wel zeggen sterk verbeterd! Je kunt je nu al vanaf € 3 per maand verzekeren en eenvoudig een kostbaarhedenverzekering buitenshuis (voor je laptop, tablet of smartphone) afsluiten.

Geen onderverzekering?

Ook bij Centraal Beheer ben je nooit meer onderverzekerd. Je verzekert je inboedel automatisch tot een bedrag van € 100.000,-. De schadeservice is bovendien 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat je schade snel weer hersteld is. De kosten worden rechtstreeks met de reparateur verrekend. Je hoeft dus alleen even Apeldoorn te bellen…

Centraal Beheer betaalt het eerste jaar de nieuwwaarde

Bij deze verzekeraar krijg je het eerste jaar de nieuwwaarde terug. Dat is het bedrag dat je betaalt om de spullen nieuw te kopen. Kunnen de spullen worden gerepareerd? Dan betalen ze meestal de kosten daarvoor. Het kan ook zijn dat zij de spullen voor jou vervangen. Of dat we uw spullen. Ook na 1 jaar ontvang je nog vaak de nieuwwaarde. Door ouderdom en gebruik slijten je spullen. Zijn je spullen minder dan 40% waard van het bedrag dat je ervoor heeft betaald? Dan betalen we de dagwaarde of de kosten voor reparatie. De dagwaarde is het bedrag dat je spullen op dat moment waard zijn. Voor een aantal spullen betalen we altijd de dagwaarde of de kosten voor reparatie. Denk bijvoorbeeld aan bromfietsen.

Voordelen inboedelverzekering van Centraal Beheer

  • Voor het hele gezin;
  • Standaarddekking tot €100.000,-;
  • Jarenlang nieuwwaarde vergoed;
  • Zeer scherpe premie.

Doe de PrijsCheck!

Je sluit direct je verzekering af bij de keuze van jouw verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar je gehele inboedelverzekering. Tijdens de looptijd van je verzekering kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Inboedelverzekeringen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je inboedelverzekering af en profiteer van lage kosten.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.