• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

De Nederlanden van Nu

De Nederlanden van Nu is een 100% dochter van Generali Schadeverzekering Maatschappij. De voorgangers van Generali zijn al sinds 1870 actief met het aanbieden van verzekeringen, toen onder de naam De Nederlanden van 1870. Generali maakt deel uit van de Generali Group, één van de 50 grootste financiële concerns in de wereld. De Nederlanden van Nu gelooft dat zij alleen door tevreden klanten duurzaam succesvol kunnen zijn. Daarom vinden zij klanttevredenheid zo belangrijk en luisteren zij méér dan andere verzekeraars naar jouw mening. Je weet immers zelf het beste wat goed is en wat beter kan.

Inboedelverzekering De Nederlanden van Nu

De Nederlanden van Nu inboedelverzekering biedt bescherming tegen de financiële gevolgen van het verloren gaan van inboedel door bijvoorbeeld brand, storm en diefstal. De Nederlanden van Nu inboedelverzekering biedt de mogelijkheid om tegen premiekorting een vrijwillig eigen risico in te stellen van € 100 of € 250. De meeste ongelukken gebeuren in en rondom het huis. De inboedelverzekering van De Nederlanden van Nu biedt zekerheid voor spullen die voor jou belangrijk zijn. Zowel bij kleine ongelukken, als bij grote schades door bijvoobreeld inbraak, wateroverlast of brand. De inboedelverzekering van De Nederlanden van Nu dekt veel, maar niet het leed van een woningbrand. De meeste brandslachtoffers vallen ’s nachts, als je slaapt. Rookmelders ontdekken brand in een vroeg stadium en geven een luid alarm. Zodat je jezelf en je huisgenoten in veiligheid kan brengen. Daarom krijgt elke klant gratis 2 rookmelders bij een inboedelverzekering. Verder biedt de inboedelverzekering 5 jaar garantie tegen onderverzekering, waarna opnieuw de inboedelwaarde bepaald moet worden. De verzekering is dagelijks opzegbaar.

Garantie tegen onderverzekering?

Bij De Nederlanden van Nu hoef je je geen zorgen te maken als je een nieuwe breedbeeld-tv koopt. Bij deze verzekeraar ben je nooit onderverzekerd. Je hoeft geen ingewikkelde inboedelwaardemeter in te vullen en direct online een inboedelverzekering afsluiten. Ze vragen je wel om een schatting te maken van wat je inboedel waard is. Denk aan de waarde van bijzondere spullen als audio-apparatuur, tv’s, sieraden, kunst, antiek en muziekintrumenten.

Voordelen inboedelverzekering De Nederlanden van Nu

  • Geen flauwekul;
  • Scherpe premie;
  • Dagelijks opzegbaar;
  • Heldere voorwaarden;
  • Jij maakt het verschil.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.