• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Delta Lloyd Inboedelverzekering

De geschiedenis van Delta Lloyd gaat terug tot 1807 toen in Amsterdam de Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen werd opgericht. Na diverse overnames en fusies door de eeuwen heen is Delta Lloyd een zelfstandige beursgenoteerde onderneming geworden die ook in België actief is. De schadeverzekeringen voor particulieren worden aangeboden door Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. Delta Lloyd wil een betrouwbare partner zijn met de kernwaarden eerlijkheid en integriteit.

Inboedelverzekering Delta Lloyd

Met de inboedelverzekering van Delta Lloyd ben je goed beschermd. Zo groeit de inboedelverzekering van Delta Lloyd met je mee, je krijgt namelijk garantie tegen onderverzekering. Je bent daardoor nooit voor een te laag bedrag verzekerd. De inboedelverzekering van Delta Lloyd verzeker al je bezittingen in de woning bij schade door bijvoorbeeld brand of diefstal. Je kunt kiezen uit twee dekkingen: Inboedelverzekering met Extra Uitgebreide dekking en inboedelverzekering met Compleet-dekking.

Wat biedt de inboedelverzekering?

  • Inboedelverzekering met Extra Uitgebreide dekking : Je bezittingen in huis (inboedel) zijn verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld water, brand, inbraak en vandalisme. Vandalisme betekent dat iemand met opzet iets heeft vernield.
  • Inboedelverzekering met Compleet dekking: Naast de extra uitgebreide dekking ben je met deze dekking ook verzekerd als jij of je gezinsleden per ongeluk zelf schade veroorzaken aan je spullen. Ook zijn op deze dekking de ramen van je huis automatisch meeverzekerd tegen breukschade.

Delta Lloyd inboedelwaardemeter

Met de inboedelwaardemeter kun je op een eenvoudige manier de waarde vaststellen van alle bezittingen in je huis. Wil je een inboedelverzekering afsluiten of wijzigen? Dan is het belangrijk om te weten hoeveel je spullen waard zijn. Delta Lloyd kent een waardegarantie. Dit houdt in dat je verzekering automatisch meegroeit met de waardevermeerdering van je woning. Hierdoor is onderverzekering uitgesloten!

Eigen risico Delta Lloyd

Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico van € 250,- of € 500,-. Het eigen risico voor diefstal en inbraak in grote steden vervalt wanneer je kiest voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico op de module buiten het huis blijft wel gelden als je deze dekking hebt meeverzekerd. Je eigen risico halveert als je gebruikmaakt van Direct Schade Herstel van Delta Lloyd. Dit zijn schadeherstellers waarmee Delta Lloyd een samenwerkingsverband heeft.

Korting op je inboedelverzekering

Als je je huis goed beveiligt, krijg je een korting op je inboedelpremie van 20%. Je moet dan in het bezit zijn van een geldig certificaat van Keurmerk Veilig Wonen, een certificaat van het centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) erkend Borg-beveiligingsbedrijf of een certificaat van een VEB Select beveiligingsbedrijf.

Handige informatie Delta Lloyd

  • Met de module Buiten het huis zijn je eigendommen binnen Nederland ook buitenshuis verzekerd tegen schade en diefstal. Zo kun je denken aan (video)camera’s en laptops, maar ook kleding, tassen, kinderwagens, brillen en horloges, spelcomputers, smartphones en navigatiesystemen. Deze module zorgt ervoor dat je dus altijd verzekerd bent bij dagjes uit, evenementen of onderweg van en naar werk, kortom: alles wat je buiten de deur doet – het hele jaar door.
  • Je kunt de ramen van je woning verzekeren met de glasverzekering van Delta Lloyd. De module Glas is een aparte module die je kunt meeverzekeren op de inboedelverzekering;
  • Ook je waardevolle spullen kun je meeverzekeren met de kostbaarhedenverzekering van Delta Lloyd. De Delta Lloyd kostbaarhedenverzekering is een extra verzekering die je bij je inboedelverzekering kunt afsluiten.

Voordelen inboedelverzekering van Delta Lloyd

  • Delta Lloyd Inboedelverzekering scoort 5 sterren op kwaliteit (MoneyView);
  • Tablet, smartphone en laptop ook buiten huis mee te verzekeren;
  • Nooit voor een te laag bedrag verzekerd met de garantie tegen onderverzekering;
  • Korting op de premie als je kiest voor een vrijwillig eigen risico.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina hebben wij zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.