• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Ditzo

Verzekeren begint bij jouw gemak. Niet bij het gemak van een verzekeraar. Het is tenslotte niet iets waar je elke dag mee bezig wilt zijn. Laat staan je druk over wilt maken. Daarom wil je alles direct goed geregeld hebben. Ditzo biedt je verzekeringen die zijn toegespitst op wat je echt nodig hebt. Verzekeringen met heldere voorwaarden die je gemakkelijk kunt aanpassen. Waar en wanneer je maar wilt. Ditzo is een landelijke verzekeraar die de wensen en behoeften van consumenten vooropstelt. Ditzo maakt deel uit van ASR Nederland en beschikt over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Inboedelverzekering Ditzo

De Ditzo inboedelverzekering is een prima verzekering voor de inboedel van elke woning. Maar de Ditzo inboedelverzekering heeft nog veel meer te bieden, zoals een unieke buitenshuisdekking, waarmee goederen over de hele wereld verzekerd zijn. En is er sprake van een kantoor aan huis? Dan geldt dat de inboedel daarvan standaard is meeverzekerd. Bovendien kunnen verzekerden profiteren van een bonuskorting als er schadevrij met de auto wordt gereden en de autoverzekering bij Ditzo is afgesloten. Vreemde combinatie? Nee hoor, want veilige rijders zonder schade hebben op andere gebieden vaak ook minder schade.

Wat is verzekerd?

Je bent verzekerd voor plotselinge en onvoorziene schade aan of diefstal van je inboedel. Als je de buitenshuisdekking kiest ben je buiten Nederland ook verzekerd voor verlies van je sieraden en bijzondere spullen die je op reis meeneemt of onderweg koopt. Je hebt hier de keuze voor een basisdekking of een Allrisk dekking. Uitgangspunt is vergoeding op basis van nieuwwaarde, behalve als herstel goed mogelijk is, als het gebruik of uiterlijk niet minder is geworden of als door ouderdom, gebruik, slijtage of gebrek dit niet meer billijk is. Dan vergoedt  Ditzo de dagwaarde. Ditzo verzekerd de volgende calamiteiten:

 • Brand, storm en natuur: Brand, schroeien, ontploffing, bliksem, storm. Beschadiging van je spullen door het omvallen van bomen en vallen van afgebroken takken, beschadiging van je spullen door water dat het huis is binnengedrongen na neerslag of vorst;
 • Water en stoom: Met deze dekking ben je verzekerd voor beschadiging van je spullen door water en stoom gestroomd uit of binnengedrongen via sanitaire voorzieningen of installaties en riolen;
 • Bouwwerkzaamheden: Beschadiging van je spullen door het omvallen van kranen en heistellingen. Je bent ook verzekerd voor beschadiging van je spullen door het vallen van delen van aangrenzende gebouwen waaraan bouwwerkzaamheden plaatsvinden;
 • Diefstal en vandalisme: Met deze dekking ben je verzekerd voor schade of verlies van je spullen door diefstal en vandalisme;
 • Overige schades: Als je hebt gekozen voor All risk dan is ook schade aan je spullen door andere onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen verzekerd.

Eigen risico Ditzo

Het eigen risico is het bedrag dat je na schade zelf betaalt. Heb je een huurhuis, dan heb je te maken met huurdersbelang. Hierbij heb je altijd een vast eigen risico van € 75,- bij schades veroorzaakt door storm. Denk daarbij aan je zelfgeplaatste schutting. Voor alle overige schades kun je een eigen risico kiezen. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie!
Je hebt dan de keuze uit: Geen eigen risico, € 100,- of € 500,-

Handige informatie Ditzo

De Ditzo inboedelverzekering kan meteen worden afgesloten. En als er sprake is van een inboedelverzekering bij een andere verzekeraar, dan kan er van de opzegservice gebruik worden gemaakt. De afhandeling van schade kan online gevolgd worden, waarbij altijd de actuele stand van zaken weergegeven wordt. De aanvraag voor een Ditzo verzekering kan meteen geaccepteerd worden en ingaan op de gewenste datum. Niet tevreden? Dan bestaat altijd de mogelijkheid om op elk gewenst moment de Ditzo inboedelverzekering weer op te zeggen.

Geen onderverzekering?

Als je een nieuwe TV koopt of een nieuwe bank, heb je toch vaak het onaangename gevoel dat je misschien niet meer voldoende bent verzekerd. Ook al vul je eens in de paar jaar zo’n ingewikkelde inboedelwaardemeter in. Bij Ditzo hoef je je daar geen zorgen over te maken. Want bij deze verzekeraar ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd:

Voordelen inboedelverzekering van Ditzo

 • Uitgebreide basisdekking;
 • Doorlopend verzekerd;
 • Verzekerd vanaf €3,07 per maand;
 • Verzekeringen direct online afsluiten;
 • Dekkingen zelf aan/uitzetten;
 • Duidelijke taal.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.