• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Generali Inboedelverzekering

Al ruim 145 jaar is Generali een verzekeraar die borg staat voor stabiliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht voor de klant. Generali begrijpt dat je je liever bezighoudt met de belangrijke zaken in het leven, zoals je werk, onderneming en jouw gezin. Daarom zorgen zij ervoor dat jouw zaken goed geregeld zijn en aansluiten bij je persoonlijke situatie.

Inboedelverzekering Generali

Natuurlijk zoek je naar de beste inboedelverzekering. Zodat schade aan je inboedel goed is verzekerd. Bijvoorbeeld als je laptop per ongeluk van tafel stoot. Maar ook als een brand al je dierbare spullen verwoest. Het leed van een woningbrand kan deze verzekering helaas niet voorkomen. De inboedelverzekering van Generali zorgt er wel voor dat de financiële impact beperkt blijft. Met de Inboedelverzekering van Generali, is je inboedel verzekerd tegen alle schades die ontstaan door een plotselinge en onvoorziene gebeurtenis. Zo zijn je spullen verzekerd tegen brandschade, waterschade, schade door blikseminslag, ontploffing, inbraak, gewelddadige beroving, wind, schroeien en smelten.

Voordelen inboedelverzekering van Generali

  • Huisdieren zijn ook meeverzekerd
  • De inboedelverzekering van Generali biedt een uitstekende dekking
  • Bij de inboedelverzekering van Generali geldt een standaard eigen risico van € 100,-.

Doe de PrijsCheck!

Je sluit direct je verzekering af bij de keuze van jouw verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar je gehele inboedelverzekering. Tijdens de looptijd van je verzekering kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Inboedelverzekeringen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je inboedelverzekering af en profiteer van lage kosten.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina hebben wij zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.