• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Kruidvat Inboedelverzekering

Drogisterij-keten Kruidvat biedt naast verzorgingsproducten ook diensten op het gebied van geld (leningen en sparen) en verzekeren. De verzekeringen (waaronder de inboedelverzekeringen) worden via folders in de winkels aangeboden waarna klanten de verzekering op de website kunnen afsluiten. Kruidvat werkt samen met verzekeraar AEGON.Kruidvat Verzekeringen zijn goed getest door de consumentenbond en worden aangeboden tegen een lage premie. Kruidvat Verzekeringen zijn veelal flexibel, zo kan de consument zelf een verzekeringspakket samenstellen. Na het afsluiten van Kruidvat Verzekeringen heeft de consument altijd 14 dagen bedenktijd, zodat een ontevreden klant niet aan Kruidvat Verzekeringen gebonden is.

Inboedelverzekering Kruidvat

De Kruidvat inboedelverzekering biedt een optimale dekking voor de spullen in en rond de woning. De inboedel van een gemiddeld huishouden vertegenwoordigd over het algemeen een behoorlijke waarde en het is verstandig om het risico van schade in te dekken. Dat kan tegen een lage premie en met meerdere voordelen, zoals de garantie nooit onderverzekerd te zijn en het gegeven dat tuinmeubelen standaard onderdeel uitmaken van de inboedelpolis. Dat geldt trouwens ook voor het gereedschap en de inhoud van de garage of schuur.De dekkingen zijn uitgebreid en je bent nooit onderverzekerd als je de juiste gegevens doorgeeft.

Schade aan inboedel gedekt

Met de Kruidvat inboedelverzekering wordt de schade aan de inboedel van het huis gedekt, zoals meubels, geluidsinstallaties, computers en randapparatuur. Voor een aantal objecten geldt er een maximale vergoeding. Zo bedraagt de vergoeding voor de inhoud van de koelkast of vrieskist bij stroomuitval maximaal 1.250 euro en is het huurdersbelang tot een bedrag van 5.000 euro verzekerd. Indien er sprake is van sieraden met een waarde van in totaal meer dan 12.500 euro, dan wordt de voorwaarde gesteld dat deze bewaard worden in een verankerde inbraakwerende kluis. Er wordt ook dekking geboden tegen schade door vandalisme en diefstal buiten het huis.

Voorwaarden Kruidvat inboedelverzekering

Er worden wel een aantal voorwaarden gesteld voor het verzekeren van de inboedel via de Kruidvat inboedelverzekering. Zo moet het huis goed onderhouden zijn en voorzien zijn van een hard dak en dus niet over een rieten dak beschikken. Het huis moet verder alleen voor een woonbestemming gebruikt worden en mag niet gedeeltelijk of geheel verhuurd zijn. Een andere voorwaarde voor het verzekeren van de inboedel is, dat het huis zich niet onder of boven een horecagelegenheid mag bevinden. Kruidvat kan consumenten bovendien geen passende aanbieding doen, indien het inkomen van een gezinslid hoger is dan 4.850 euro.

Wat is verzekerd binnen de inboedelverzekering?

De spullen die in je huis staan zoals kasten, TV en kleding zijn verzekerd met de Kruidvat Inboedelverzekering. Ook verzekerd is schade:

 • Bij diefstal in de tuin of op het balkon van bijvoorbeeld je tuinmeubelen;
 • Aan de verbeteringen die je hebt gedaan in je huurwoning tot € 5000,-;
 • Van spullen die uit je afgesloten auto zijn gestolen tot € 500,-;
 • Aan je spullen tijdens je verhuizing;
 • Veroorzaakt door het opruimen van het puin van bv. de diefstal of brand. Dit tot wel 10% van het bedrag waar je voor verzekerd bent.

Je bent gegarandeerd nooit onderverzekerd als je ons de juiste gegevens doorgeeft. De vergoeding die je van ons krijgt is gebaseerd op de nieuwwaarde van je product. Je kunt zelf het bedrag kiezen aan eigen risico dat je wilt hebben bij een schade.

Eigen risico Kruidvat

Je kunt zelf het bedrag kiezen aan eigen risico dat je wilt hebben bij een schade.

Handige informatie Kruidvat

 • Verzekerden kunnen gemakkelijk online schade melden of andere wijzigingen doorgeven aan Kruidvat;
 • Klantvriendelijkheid staat bij Kruidvat centraal. Daarom wordt middels de productwijzer uitgelegd hoe de premie precies tot stand komt;
 • Wie geen internet heeft, kan ook op een gemakkelijke manier zijn verzekeringszaken regelen met Kruidvat. Zo kunnen wijzigingen ook eenvoudig via de telefoon worden doorgegeven;
 • De verzekeringen van Kruidvat zijn onderdeel van de verzekeringsmaatschappij Aegon. Aegon is voor 100 procent de risicodrager van alle verzekeringsproducten van Kruidvat. Sinds 2011 is Kruidvat Retail B.V. officieel ingeschreven op de verzekeringsmarkt.

Voordelen inboedelverzekering Kruidvat

 • Alle spullen in huis zijn verzekerd;
 • Ook je tuinmeubelen zijn meeverzekerd;
 • Aanvullende module voor kostbaarheden;
 • Spullen uit de auto tot €500,-;
 • Verbeteringen in je huurwoning tot €5.000,-;
 • Diefstal geld uit je huis tot €1.250,-;
 • Ook tijdens je verhuizing.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.