• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Meeus Inboedelverzekering

Meeus verzekeringen is een van de grootste tussenpersonen in de verzekeringswereld. Met meer dan 450.000 particuliere en zakelijke klanten en 80 jaar ervaring weten zij wat belangrijk is. Daarnaast is het bedrijf ook onderdeel van AEGON. Meeus verzekeringen biedt je altijd twee weken bedenktijd en een snelle schadeafhandeling. Daarnaast is een verzekering van Meeus dagelijks opzegbaar, waardoor je nergens aan vast zit.

Inboedelverzekering Meeùs

Een inboedelverzekering dekt schade aan je huisraad. Wellicht heb je, zonder dat je dat in de gaten hebt, veel spullen in huis die een grote waarde vertegenwoordigen. Denk maar eens aan je meubels, huishoudelijke apparatuur, kleding, audio- en videoapparatuur, computers enzovoorts. Een goede inboedelverzekering is dan ook onmisbaar. Met onze inboedelverzekering is alles wat zich in je huis bevindt verzekerd tegen diefstal en schade. De inboedelverzekering kan ook worden afgesloten voor de inboedel van je tweede woning of recreatiewoning. Meeùs zorgt goed voor je eigendommen.

Wat is verzekerd binnen de inboedelverzekering?

De Meeus inboedelverzekering bestaat uit een polis met een uitgebreide dekking tegen een voordelige premie. Het verzekeren van de huisraad is altijd aan te raden, want de financiële gevolgen van bijvoorbeeld een brand of een inbraak, waarbij er goederen worden weggenomen, zijn niet te overzien. Het volgende is verzekerd binnen de inboedelverzekering:

 • Antennes, zonweringen en rolluiken voor zover bevestigd aan het woonhuis;
 • Motorrijwielen met een cilinderinhoud minder dan 50 cc;
 • Fietsen, brom- en snorfietsen worden slechts tot de inboedel gerekend indien zij zich in het woonhuis
 • bevinden.
 • Gereedschappen, inclusief die voor de uitoefening van een beroep in loondienst;
 • Motorisch voortbewogen grasmaaimachines en kinderspeelgoed, die een snelheid van 16 km per uur
 • niet kunnen overschrijden;
 • Huisdieren;
 • Soortgelijke zaken als hiervoor bedoeld van een ander dan verzekerde welke tijdelijk onder berusting van verzekerde zijn, mits deze niet elders zijn verzekerd;
 • Zwembaden en/of jacuzzi’s met alle aan- en toebehoren (indien niet verzekerd bij de woonhuisverzekering);

Garantie tegen onderverzekering?

Met de inboedelwaardemeter van Meeùs kun je op een eenvoudige wijze de waarde van je inboedel vaststellen. Een juist ingevulde en verzonden inboedelwaardemeter geeft je de garantie dat al je inboedel de komende vijf jaar voor het juiste bedrag is verzekerd. Zo ben je nooit onderverzekerd! De inboedelwaardemeter gaat uit van bepaalde situaties: de gezinssamenstelling, het inkomen en je woning. Toekomstige veranderingen hebben mogelijk een andere waarde van de inboedel tot gevolg. Het is daarom belangrijk dat je bij verhuizing, bij schade of na verloop van 5 jaar de inboedelwaarde opnieuw bepaalt.

Handige informatie Meeùs

Meeùs geeft net als een aantal andere verzekeraars korting op de premie van de inboedelverzekering indien het huis beveiligd is tegen inbraak. De uiteindelijke hoogte van de premie is onder meer afhankelijk van de woonplaats. Er wordt in bepaalde gebieden namelijk meer ingebroken dan in andere plaatsen. Op het platteland is bijvoorbeeld minder vaak sprake van inbraak dan in grote steden. Ook het type woning bepaalt mede de hoogte van de premie. Doordat de korting op de premie bij meerdere verzekeraars wordt gegeven, is het altijd mogelijk om de verzekeringspremie bij andere verzekeringsmaatschappijen te vergelijken.

Voordelen inboedelverzekering Meeùs

 • Optionele uitbreiding op de inboedelverzekering waarmee je ook bezittingen buitenshuis verzekert;
 • Garantie op onderverzekering mogelijk;
 • Beveilig je je huis tegen inbraak? Dan geeft Meeùs je korting op je premie;
 • Geen toeslag termijnbetaling.

Doe de PrijsCheck!

Je sluit direct je verzekering af bij de keuze van jouw verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar je gehele inboedelverzekering. Tijdens de looptijd van je verzekering kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Inboedelverzekeringen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je inboedelverzekering af en profiteer van lage kosten.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.