• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Nationale Nederlanden Inboedelverzekering

Nationale Nederlanden is één van de grootste verzekeraars in Nederland. Naast verzekeringen biedt Nationale Nederlanden pensioenen en hypotheken. De financiële dienstverlener heeft ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten en 6000 medewerkers in dienst.

Inboedelverzekering Nationale Nederlanden

Zekerheid voor je spullen in en om je huis. De Inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden biedt een oplossing bij kleine ongelukjes, zoals een glas wijn over je bankstel. Ook bij grote schades ia Nationale Nederlanden er voor jou, bijvoorbeeld als je schade krijgt door brand, storm en wateroverlast. De Nationale Nederlanden inboedelverzekering bestaat uit 2 varianten: uitgebreid of all-in. De all-in-inboedelverzekering vergoedt ook schade die plotseling en onvoorzien ontstaat. Zoals schades die u per ongeluk zelf veroorzaakt. De Nationale Nederlanden inboedelverzekering kent de volgende voordelen: de inboedel is standaard 10 jaar verzekerd tegen nieuwwaarde, 24 uur per dag en 7 dagen per week hulp bij schade, dagelijks opzegbaar en geen eigen risico bij herstel via DirectHerstel.

Wat is verzekerd binnen de inboedelverzekering?

De inboedel is tot maximaal 100.000 euro verzekerd per schadegeval. Je kunt een hoger bedrag verzekeren, maar dan alleen via een adviseur, niet online. Kostbaarheden zoals computers zijn standaard gedekt tot 7.500 euro, sieraden tot 5.000. Dit is te verhogen tot 15.000 met een aanvullende kostbaarhedendekking. Daarmee kun je ook antiek, kunst en verzamelingen verzekeren. Nationale Nederlanden vergoedt onder voorwaarden 10 jaar de nieuwwaarde van spullen, maar alleen als het spullen betreft zaken waarvan de dagwaarde meer is dan 40% van de nieuwwaarde. Je hebt geen eigen risico als je gebruik maakt van het schadeherstelnetwerk van Nationale Nederlanden. Anders is het eigen risico 100 euro. De inboedelverzekering van Nationale Nederlanden is dagelijks opzegbaar. Je kunt de inboedelverzekering uitbreiden met een glasdekking. Daarmee ben je verzekerd als een ruit van de woning breekt.

Garantie tegen onderverzekering?

Nationale Nederlanden vergoedt de schade tot maximaal 100.000 euro. Als de inboedelwaarde hoger is dan adviseert Nationale Nederlanden de inboedelverzekering via een adviseur af te sluiten.

Handige informatie Nationale Nederlanden

  • Bij grote financiële of emotioneel ingrijpende schades komt de Schademanager Thuis, als u daar prijs op stelt, naar u toe. Hij kan u bijvoorbeeld helpen met het voorkomen van vervolgschade, de afhandeling van administratieve zaken of het regelen van de juiste hersteller. Tijdens het traject blijft hij uw vaste aanspreekpunt. De schademanager thuis regelt alles van A tot Z om de schade snel en efficiënt te herstellen en af te handelen;
  • Met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten, behoort Nationale-Nederlanden tot de grootste verzekeraars van Nederland;
  • Deze verzekeraar is zowel per e-mail als telefonisch te bereiken. Nationale-Nederlanden heeft geen 0900-nummer, maar een 088-nummer.

Voordelen inboedelverzekering Nationale Nederlanden

Je bent vast zuinig op je spullen, maar wat als er onverwachts iets beschadigd? Dan is de verzekering van Nationale Nederlanden er voor jou. De voordelen van de inboedelverzekering van Nationale Nederlanden:

  • 10 jaar verzekerd tegen nieuwwaarde;
  • Geen eigen risico bij herstel via ons herstelnetwerk;
  • Dagelijks opzegbaar.

Doe de PrijsCheck!

Je sluit direct je verzekering af bij de keuze van jouw verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar je gehele inboedelverzekering. Tijdens de looptijd van je verzekering kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Inboedelverzekeringen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je inboedelverzekering af en profiteer van lage kosten.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.