• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

OHRA Inboedelverzekering

OHRA bestaat als verzekeraar al zo’n 80 jaar en heeft wat dat betreft dan ook een meer dan uitgebreide ervaring. Het is een uitstekende verzekeraar, waar je terecht kunt voor verschillende producten. In totaal heeft de verzekeraar ongeveer 800.000 klanten en is het daarmee met recht een grote speler binnen deze markt. Het is een onderdeel van de Delta Lloyd Groep, maar werkt op een heel directe manier aangezien er zo min mogelijk gebruik gemaakt wordt van tussenpersonen. Zo profiteer je bij OHRA van een scherpe premie en zijn de voorwaarden over het algemeen erg goed en duidelijk…

Inboedelverzekering OHRA

Met de inboedelverzekering van OHRA is werkelijk alles wat niet vastzit aan je huis verzekerd! Zwemmen de vissen uit je aquarium opeens in je TV? Heb je iets te enthousiast gestookt met de open haard? Of is die mooie oude boom in je tuin letterlijk met de deur in huis gevallen? Geen zorgen, de inboedelverzekering van OHRA dekt het allemaal! Bovendien vergoedt de OHRA inboedelverzekering in de meeste gevallen de nieuwwaarde. Bovendien zijn de verzekerde bedragen standaard ruim voldoende, zodat je nooit onderverzekerd bent. Is je huis goed beveiligd? Dan heb je geen eigen risico en krijg je tot 20% korting op je premie.

Wat biedt de inboedelverzekering?

Bij de inboedelverzekering van OHRA kun je kiezen uit twee dekkingen:

Inboedelverzekering: Extra uitgebreide dekking
Met de inboedelverzekering ben je in en om je huis goed verzekerd voor de meest voorkomende schade zoals inbraak, waterschade of brand. De extra uitgebreide dekking zorgt dat je het bedrag terug krijgt waarmee je de spullen weer opnieuw kunt aanschaffen. Bij nieuwe spullen ontvang je zelfs de nieuwwaarde.

All Risk inboedelverzekering: meest complete dekking
De inboedelverzekering met de meest complete dekking is de All Risk inboedelverzekering. Naast de extra uitgebreide dekking voor diefstal, brand of lekkage, ben je met deze dekking ook verzekerd als jij óf je gezinsleden per ongeluk zelf schade veroorzaken aan je spullen. In sommige situaties krijg je geen vergoeding. Bijvoorbeeld bij schade:

 • Aan brillen en/of contactlenzen;
 • Die uw huisdieren veroorzaken;
 • Door ongedierte, schimmels en bacteriën;
 • Die plaatsvindt tijdens het klussen.

Eigen risico OHRA?

In de grote steden is het risico op inbraak groter. Daarom is je eigen risico bij de inboedelverzekering bij diefstal of inbraak hoger, namelijk € 225,-. Is je huis goed beveiligd? Dan geldt er géén eigen risico bij diefstal of inbraak. Je moet wel kunnen bewijzen dat je huis goed is beveiligd, bijvoorbeeld:

 • Een certificaat van een Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) erkend Borg-beveiligings- bedrijf of;
 • Een certificaat van een VEB Select beveiligingsbedrijf of;
 • Met een certificaat Keurmerk Veilig Wonen. Dit wordt in sommige woongebieden afgegeven door de politie.

Geen onderverzekering?

Met de OHRA inboedelverzekering ben je beschermd tegen onderverzekering. Zo is je woning altijd goed verzekerd.

Voordelen inboedelverzekering van OHRA

 • Je tuinmeubelen zijn verzekerd, zoals de tuintafel, tuinbank, tuinstoelen en parasol;
 • Met de OHRA Waardegarantie zijn je spullen nooit onderverzekerd;
 • Uitkering vindt meestal plaats op basis van nieuwwaarde;
 • 20% premiekorting bij inbraakpreventie;
 • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen;
 • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit;
 • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten;

Doe de PrijsCheck!

Je sluit direct je verzekering af bij de keuze van jouw verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar je gehele inboedelverzekering. Tijdens de looptijd van je verzekering kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Inboedelverzekeringen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je inboedelverzekering af en profiteer van lage kosten.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.