• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Unigarant inboedelverzekering

Unigarant is opgericht in 1972. Unigarant is gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren. Als dochter van de ANWB richtte Unigarantie zich in eerste instantie op reisverzekeringen. Tegenwoordig is het dienstenpakket echter uitgebreid met allerlei andere schadeverzekeringen voor particulieren.

Inboedelverzekering Unigarant

De inboedelverzekering van Unigarant staat voor al je inboedel garant echter dekt ook computerapparatuur, contanten en sieraden. Daarmee is de inboedelverzekering de enige compleet dekkende inboedelverzekering. Tref je daarnaast nog maatregelen preventief om risico op schade door brand, water of inbraak te verkleinen, dan kun je tevens een korting tegemoet zijn tot op 20% van de inboedel verzekeringspremie. Zo profiteer je via verschillende wegen optimaal van ons inboedel verzekeringspakket. Dat is maar goed ook omdat schade door brand, water, storm of diefstal soms in de papieren kan lopen en daarom is het maar goed dat je voor je inboedel de inboedelverzekering van Unigarant afsluit.

Wat biedt de inboedelverzekering?

De inboedelverzekering kent drie varianten: Brons, Zilver en Goud. Je kunt je kostbare zaken en inboedel van je woning verzekeren door een keuze te maken uit drie verschillende dekkingsmogelijkheden. De Brons polis is een basisdekking en vergoedt onder meer schade als gevolg van diefstal na braak, brand, storm en blikseminslag. De Zilver polis is een meer uitgebreide dekking en vergoedt bijvoorbeeld ook schade als gevolg van schroeien, lekkage bij breekwerk en schade aan de inhoud van de koelkast of diepvriezer. De Goud polis is de meest uitgebreide dekkingsvariant en biedt ook vergoeding bij schade als gevolg van neerslag door open deuren of ramen, diefstal zonder braak en overspanning.

Inboedelverzekering uitbreiden

Naast de standaarddekking biedt Unigarant de mogelijkheid je inboedelverzekering uit te breiden met de volgende dekkingen:

  • Buitenhuisdekking
    Gebruik je je laptop, tablet of mobiele telefoon ook wel eens buiten je huis? Dan is de aanvullende buitenshuisdekking interessant voor jou. Je bent verzekerd voor diefstal, beschadiging en verlies. De dekking is geldig over de hele wereld. De buitenhuisdekking heeft per onderdeel een maximale vergoeding. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden.

Eigen risico Unigarant?

Standaard heb je € 100,- eigen risico bij schade. Wil je liever geen eigen risico, of kies je juist voor een hoger eigen risico? Dan heeft dit effect op je premie. Kies je voor € 0,- eigen risico, dan geldt een toeslag van 7,5% op je premie. Kies je voor een hoger eigen risico van € 200,-, dan ontvang je een premiekorting van 15%.

Geen onderverzekering?

Unigarant werkt niet met een inboedelwaardemeter: je bent namelijk altijd verzekerd voor het bedrag dat je zelf kiest. Op die manier ben je nooit oververzekerd of onderverzekerd.

Handige informatie Unigarant

  • De inboedelverzekering van REAAL heeft een minimale looptijd van 1 jaar. Daarna is de verzekering maandelijks opzegbaar;
  • Bij een brand of inbraak heb je niet alleen materiële schade, ook emotioneel heeft het veel impact. Als je preventieve maatregelen neemt (bijvoorbeeld rookmelders), verklein je de kans op brand en diefstal. Unigarant beloon je voor het nemen van deze maatregelen, met maximaal 20% korting op je premie.

Voordelen inboedelverzekering van Unigarant

  • Je bent all risk verzekerd;
  • Garantie tegen onderverzekering;
  • Verzeker gemakkelijk je spullen buitenshuis mee;
  • Aantrekkelijke pakketkorting tot 10%.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.