• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Zekur.nl

ZEKUR is de jongerenverzekering van Univé. Binnen ZEKUR worden eenboudige bundels aangeboden waarmee je bent verzekerd voor de dingen die studenten en jongeren over het algemeen het meest nodig hebben. ZEKUR is op het gebied van service een voornamelijk online verzekering. Online sluit je de verzekering af en krijg je inzicht in je producten.

Inboedelverzekering Zekur.nl

Met de inboedelverzekering kun je ervoor zorgen dat je op een prettige manier kunt wonen. Je inboedel kent over het algemeen een grote waarde, al vergissen veel mensen zich hier gemakkelijk in. Kijk maar eens naar de apparatuur die je hebt staan, of de meubels waar je gebruik van maakt. Het is verstandig om voor een goede inboedelverzekering te kiezen, maar je wilt er aan de andere kant natuurlijk niet teveel voor betalen. Juist om die reden is er de Zekur inboedelverzekering. Deze is zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van jongeren. Verder is het natuurlijk aantrekkelijk dat Univé, het moederbedrijf, geen winstoogmerk heeft en de gemaakte winst op een goede manier wordt besteed of zelfs terug wordt gegeven aan de klanten van het bedrijf. De Inboedelverzekering van ZEKUR biedt in dergelijke gevallen uitkomst.

Wat biedt de inboedelverzekering?

  • Met de Inboedelverzekering van ZEKUR zijn je al bezittingen automatisch verzekerd. De verzekering keert onder andere uit bij schade door brand, blikseminslag, ontploffing, storm, water/neerslag, diefstal* en vandalisme. Mocht je woning onbewoonbaar raken door bijvoorbeeld brand, dan worden ook je hotelkosten voor je betaald;
  • Bij onherstelbare schade aan je spullen krijg je in veel gevallen de nieuwwaarde vergoed (afhankelijk het product). Zijn je spullen wel te herstellen, dan krijg je de herstelkosten vergoed;
  • Voor onder andere fietsen, bromfietsen en zonweringen krijg je de dagwaarde terug. Dat geldt ook voor spullen die vóór de schade minder waard waren dan 40% van de nieuwwaarde, bijvoorbeeld een televisie van tien jaar oud.

Gewoon ZEKUR

Gewoon ZEKUR is de basisbundel waarin de verzekeringen zitten die je minimaal nodig hebt als je op jezelf woont. Hierin zit een Inboedel- en Aansprakelijkheidsverzekering. Je kunt deze bundel uitbreiden met Woonhuisverzekering inclusief glasverzekering. Doordat de verzekeringen in je bundel helemaal op elkaar en op jouw woonsituatie zijn afgestemd, heb je voor de laagste prijs alles in één keer goed geregeld en ben je nooit dubbel verzekerd. Kies ook voor de verzekeringen van ZEKUR!

Extra Zekur

Extra ZEKUR is onze uitgebreide verzekeringsbundel. Naast de basisbundel kies je hiermee ook voor de Doorlopende Reisverzekering, de Ongevallenverzekering, de Rechtsbijstandverzekering en de Multimedia Buitenshuisverzekering. Met deze laatste verzekering zijn je laptop en iPod zelfs buitenshuis verzekerd. Kortom: een compleet pakket verzekeringen waarmee je binnen– en buitenshuis goed verzekerd bent! Je kunt deze bundel uitbreiden met de Woonhuisverzekering inclusief Glasverzekering, Annulering Reisverzekering, Extra Buitenshuisverzekering, Extra Ongevallenverzekering en Extra Rechtsbijstandverzekering. Doordat de verzekeringen in je bundel helemaal op elkaar en op jouw woonsituatie zijn afgestemd, heb je voor de laagste prijs alles in één keer goed geregeld en ben je nooit dubbel verzekerd!

Eigen Risico Zekur.nl

Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 125,-. Voor diefstal geldt een eigen risico van € 250,- per gebeurtenis. Je kunt er ook voor kiezen je eigen risico af te kopen, dan betaal je een iets hogere premie.

Voordelen inboedelverzekering van Zekur.nl

  • In één keer alles goed geregeld voor de laagste prijs;
  • Snel en eenvoudig online af te sluiten;
  • Altijd een bundel die past bij jouw behoefte, of je nu kiest voor de basisbundel of de uitgebreide bundel, de dekking is precies afgestemd op jouw woonsituatie en je bent nooit oververzekerd;
  • Alle premies zijn inclusief assurantiebelasting en je betaalt geen poliskosten, wijzigingskosten en termijntoeslagen.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.