• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Zelf.nl Inboedelverzekering

Verzekeraar Zelf.nl is een initiatief van Proteq maakt net als Proteq deel uit van REAAL schadeverzekeringen NV. Zelf.nl is een internetverzekeraar die als speerpunt heeft de kosten zo laag mogelijk te houden om zo scherpe premies te kunnen aanbieden. Zelf.nl biedt bijvoorbeeld geen reclame aan op tv of radio.

Beste Koop Consumentenbond

In 2011 heeft Zelf.nl diverse keren het advies ‘beste koop’ van de Consumentenbond mogen ontvangen. De verzekeraar is hier natuurlijk best een beetje trots op, maar ziet het daarnaast ook als een manier om je aan te geven hoe er met je als klant om wordt gegaan. Je ontvangt bij Zelf.nl een helder en eerlijk product, dat je ook daadwerkelijk verder zal helpen. Zo heb je ook echt wat aan de dekking en wordt er uitgekeerd bij eventuele problemen. Zelf.nl is wat dat betreft een uitstekende keuze wanneer je zoekt naar duidelijke verzekeringen tegen aan de andere kant een scherpe premie.

Inboedelverzekering

Het zijn maar spullen. Maar wel jouw spullen! Als je schade hebt door diefstal of beschadiging keert deze verzekering uit tot € 125.000 en kan je snel weer verder. Alle mogelijke oorzaken zijn gedekt. Uitgesloten zijn die oorzaken die je zelf makkelijk kan voorkomen door normaal onderhoud te plegen. Ook de spullen in je tuin of garage vallen onder de dekking. Net als je meubels, vloerbedekking en de elektronische apparaten. Glasschade valt niet onder deze verzekering. Voor bijzondere boedel bestaat een aparte regeling.

Wat biedt de inboedelverzekering

 • Inboedel is gegarandeerd verzekerd tot € 125.000. All Risk dekking. Dit is de meest uitgebreide dekking die mogelijk is. Alle oorzaken van schade zijn verzekerd, tenzij deze specifiek zijn uitgesloten;
 • Huurders/eigenaarsbelang tot € 5000,-;
 • Inboedel in ander gebouw;
 • Inboedel in de tuin;
 • Inboedel van derden tot € 2.500;
 • Opruimingskosten;
 • Hotelkosten na onbewoonbaar worden van de woning;
 • Opslagkosten.

Eigen risico Zelf.nl

 • Geen eigen risico in geval van onder andere brand, ontploffing, blikseminslag, brekende leidingen;
 • Voor elke stormschade geldt een extra eigen risico van € 225,- per gebeurtenis;
 • € 50,- in geval van overige oorzaken niet zijnde brand, ontploffing, blikseminslag, brekende leidingen.

Geen onderverzekering?

Zelf.nl inboedelverzekering schat de waarde van je inboedel niet in via een inboedelwaardemeter. Je inboedel is gewoon gegarandeerd verzekerd tot € 125.000. Deze dekking is een All Risk dekking. Dit is de meest uitgebreide dekking die mogelijk is. Alle oorzaken van schade zijn verzekerd, tenzij deze specifiek zijn uitgesloten (overigens net een handje vol). Zijn je spullen meer waard dan die € 125.000? Dan ben je bij Zelf.nl niet op het juiste adres. Toch blijkt dat veruit de meeste mensen absoluut niet aan die grens komen.

Aanvullende dekkingen Zelf.nl

Scherven brengen geluk. Maar een hele ruit is een beetje veel van het goede. Met de aanvullende glasdekking is glasschade aan ruiten door breuk scherp verzekerd. De glasverzekering dekt de glasschade aan ruiten van je huis door breuk. Niet alleen door een ongelukje, maar ook door bijv. hagel. Deze verzekering kun je alleen afsluiten in combinatie met de opstal- en/of inboedelverzekering. Glasschade is niet gedekt onder de inboedelverzekering, dus dit is een goede aanvulling.

Voordelen inboedelverzekering van Zelf.nl

 • Ruim verzekerd tot €125.000,-;
 • Spullen in je tuin meeverzekerd;
 • 15% korting.

Doe de PrijsCheck!

Je sluit direct je verzekering af bij de keuze van jouw verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar je gehele inboedelverzekering. Tijdens de looptijd van je verzekering kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Inboedelverzekeringen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je inboedelverzekering af en profiteer van lage kosten.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina hebben wij zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.