• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Aon Direct Opstalverzekering

Aon Direct is onderdeel van Aon Verzekeringen. Aon is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland, die het beste verzekeringsaanbod voor je creëert. AON Direct is een verzekeraar die naast autoverzekeringen ook reisverzekeringen, caravanverzekeringen, opstalverzekeringen, inboedelverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen aanbiedt. Samen met de verzekerden maakt AON Direct zich sterk voor de beste verzekeringen met een lage premie.

Beste koop Consumentenbond

De test van de Consumentenbond bewijst het: de woonhuis- en inboedelverzekering van Aon Direct is de Beste Koop van dit moment, dankzij de lage premie in combinatie met allrisk dekking.

Opstalverzekering Aon Direct

De Aon Direct opstalverzekering biedt standaard een allrisk-dekking. Daarnaast zijn glas, tuinaanleg en beplanting standaard meeverzekerd. Eigenaars van een appartement kunnen desgewenst een Plusdekking voor appartementen afsluiten. Als blijkt dat de opstalverzekering van de Vereniging van Eigenaars niet toereikend is biedt de Plusdekking een aanvulling op de vergoeding. Tevens kun je een garage die niet aan je woning vastzit meeverzekeren. De garage dient binnen een straal van 300 meter van je woning te liggen. Een garage die aan je woning vastzit of vrijstaand op je woningperceel staat, hoef je niet apart mee te verzekeren. Deze is standaard meeverzekerd in de Aon Direct Woonhuisverzekering. De opstalverzekering van Aon Direct heeft verder de volgende voordelen: geen poliskosten, geen eigen risico bij gebruik van de herstelservice en direct opzegbaar met een opzegtermijn van een maand.

Glasdekking Aon Direct

De Aon Direct Woonhuisverzekering is inclusief een dekking voor glas. Glas in ramen en deuren, evenals kunststof koepels en vensters zijn verzekerd tegen breuk. Deze dekking geldt ook voor glas in windschermen en in balkon- en terreinafscheidingen van het gebouw. Uitgesloten is schade door een gebrek bij glas in lood en draadglas.

Gratis hulp bij schade

Heb je schade? Dan neemt Aon Direct alle zorgen uit handen met de gratis herstelservice. Het hele traject van schadeherstel tot betalingen wordt voor jou verzorgd. Je hoeft alleen de schade aan de verzekeraar te melden. Bovendien is er dan geen eigen risico. Zo profiteer je dubbel! Als je het liever zelf regelt, dan is eigen risico wel van toepassing.

Eigen Risico Aon Direct

Om je te kunnen verzekeren van een uiterst lage premie heeft de Aon Direct woonhuisverzekering een eigen risico. Het eigen risico bedraagt € 100,- per gebeurtenis. In geval van schade door storm bedraagt het eigen risico € 225,- per gebeurtenis. Indien je gebruik maakt van de herstelservice vervalt dit eigen risico.

Onderverzekerd?

Ongemerkt stijgen jaarlijks de bouwkosten. Aon Direct begrijpt dat u niet jaarlijks stilstaat bij het stijgen van deze kosten en het risico dat uw huis als gevolg van deze prijsstijgingen te laag verzekerd is. Aon Direct geeft u de garantie dat u nooit onderverzekerd bent! Een hele geruststelling.

Handige informatie Aon Direct

  • Aon Direct is een papierloze verzekeringsmaatschappij. Door alle zaken en processen online te organiseren kan Aon Direct scherpe premies aanbieden. Verzekeringen van Aon Direct zijn alleen via de website van Aon Direct af te sluiten;
  • Met een persoonlijke online polismap heb je alle gegevens bij de hand. Je kunt schades eenvoudig online indienen én volgen;
  • Ruit kapot? Maak je geen zorgen! Glas in ramen en deuren, maar ook kunststof koepels en vensters, zijn verzekerd tegen breuk. Ook glas in windschermen en in balkon- en terreinafscheidingen van je huis;
  • De verzekering heeft een contractsduur van 1 jaar. Gedurende deze looptijd kun je te allen tijde je verzekering opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand;
  • Tot maximaal € 20.000,- is schade aan de tuinaanleg en -beplanting meeverzekerd;
  • Niet gedekt is schade door onder andere opzet, onvoldoende onderhoud, een aardbeving of vulkaanuitbarsting, een overstroming door dijkdoorbraak, een kernreactie of molest (bijvoorbeeld oorlogsconflict, opstand, oproer en muiterij).

Voordelen Aon Direct

  • Direct All Risk verzekerd;
  • Nooit meer onderverzekerd;
  • Gratis dekking voor glas;
  • Gratis je tuin meeverzekerd;
  • Geen eigen risico bij gebruikmaking van herstelservice;
  • Geen poliskosten;
  • Direct opzegbaar.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.