• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Opstalverzekering vergelijken

Concusmentenbond vergeleek opstalverzekeringen

De consumentenbond* vergeleek in juni 2013 de inboedel- en opstalverzekeringen. Zij adviseren opstalverzekering- en inboedelverzekeringen bij dezelfde partij af te sluiten. De 9 beste maatschappijen waren:  BLG Wonen, Reaal, SNS Bank, Interpolis, Nationale-Nederlanden ZPP, Aegon Woon & Vrije Tijdpakket, Avéro Achmea, ING en OHRA. De voordeligste bleek AON Opstalverzekering.

546 anderen vergelijken opstalverzekeringen  bij PrijsCheck.nl!

Eén van de ergste dingen die je kunt overkomen is het afbranden van je huis. Je bent alle spullen kwijt, hebt geen onderdak en de financiële schade is enorm. Je wilt natuurlijk niet dat dit je je leven lang blijft achtervolgen. Om alle schade te dekken aan het glas en woonhuis sluit je een opstalverzekering af. Bij Prijscheck kun je veilig je opstalverzekering vergelijken. Een opstalverzekering is dus hetzelfde als een woonhuisverzekering vergelijken!

Ga nu opstalverzekeringen vergelijken en slaap gerust!

  • Slaap zorgeloos, ook na een ramp!
  • Verzeker je tegen schade door brand en diefstal aan glas, fundering of woonhuis;
  • Bij ons zonder gedoe alle verzekeraars vergelijken;
  • Alle acties en prijzen in het vergelijk meegenomen;
  • Vergelijk je opstalverzekering en bespaar vanaf nu veel geld.

In minder dan 1 minuut de juiste opstalverzekering vergelijken

Door opstalverzekeringen te vergelijken, bespaar je veel tijd en weet je direct waar je met je wensen een verzekering kunt afsluiten, zodat je niet alleen op prijs maar ook op inhoud kunt vergelijken.

AFM Richtlijnen

Wil je weten hoe wij vergelijken, wat ons verdienmodel is, waar wij jou bij helpen of hoe volledig onze vergelijking is? Klik dan hier.

—–

Deze website is onderdeel van RED Online Marketing en valt onder de collectieve vergunning in bemiddelen van Zanox met AFM nummer 12042897