• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Achmea

AchmeaAchmea Holding BV is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Het bedrijf is de grootste zorgverzekeraar van Nederland, als wordt gekeken naar in Nederland behaaldepremieomzet. Achmea is het moederbedrijf van een aantal Nederlandse verzekeringsmerken. Onder deze verzekeraar vallen meerdere ‘merken’ of beter gezegd meerdere zorgverzekeraars, zoals o.a.: zoals Interpolis, FBTO, Zilveren Kruis Achmea, Agis en Avéro Achmea.

zorgverzekering vergelijken

Zorgverzekeraars Achmea

Hieronder kun je de zorgverzekeraars terugvinden:

Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea is, zoals de naam al doet vermoeden, onderdeel van Achmea. Bij Zilveren Kruis zijn er veel keuzes op het gebied van zorgverzekeringen zodat u de juiste en voordeligste zorgverzekering kunt afsluiten. Meer informatie? Klik op de gele Zilveren Kruis Achmea button.

Zilveren Kruis Achmea

Interpolis

Onze gezondheid is ons kostbaarste bezit. Onbetaalbaar dus. Maar zorgverzekeringen moeten wel betaalbaar zijn én blijven. Daarom gaat Interpolis zorgverzekeringen glashelder maken. Zij zullen je bijvoorbeeld laten zien wat er komt kijken bij een ziekenhuisopname in het buitenland. Meer informatie? Klik op de gele Interpolis button.

Interpolis

FBTO

FBTO is een van de goedkopere verzekeraars van Nederland, maar dat niet alleen… In het laatst onderzoek naar Zorgverzekeringen kwam FBTO als beste uit de bus! Uit de resultaten onder de grote verzekeraars blijkt dat FBTO op bijna elk punt als beste uit het onderzoek naar voren komt. Bij FBTO kun je zelf een zorgverzekering samenstellen (de basisverzekering is wel standaard) en zo kun je optimaal besparen en optimaal verzekerd zijn. Bovendien kun je gedurende het jaar je aanvullende pakketten aanpassen. Meer informatie? Klik op de gele FBTO button.

FBTO

Avéro Achmea

Avéro Achmea valt onder Centraal Beheer. Bij Avéro Achmea heb je een ruime keuze uit zorgverzekeringen. Zo zijn er twee basisverzekeringen zodat je precies kunt kiezen wat je wenst qua zorg. Behalve de ruime keuze uit zorgverzekeringen zijn er nog meer voordelen voor jou bij Avéro Achmea… Benieuwd welke dat zijn? Klik op de gele Avéro Achmea button.

Avéro Achmea

Pro Life

Heb je een christelijke levensovertuiging? Dan ben je bij Pro Life aan het goede adres en uiteraard goed verzekerd voor je ziektekosten. Pro Life vergoedt geen medische handelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen. Pro Life Zorgcoach helpt je graag goede en betaalbare zorg te vinden die het beste past bij jezelf en jouw gezin. Meer informatie? Klik op de gele Prolife button.

Pro Life

Vergelijk op PrijsCheck.nl

Goede zorg gaat ons allemaal aan. Vind je het ook zo lastig om te bepalen bij welke zorgverzekeraar je het voordeligst uit bent? Vul in minder dan 1 minuut jouw gegevens, hoogte van je eigen risico en eventuele aanvullende wensen in en de zorgvergelijker kiest met zorg en zekerheid de goedkoopste zorgverzekering. In de prijsvergelijker op PrijsCheck worden zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering meegenomen. Doe de PrijsCheck voor de goedkoopste/beste zorgverzekering en bespaar veel geld!

zorgverzekering vergelijken