• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Aevitae

AevitaeAevitae is een volmachtbedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers- en werknemersvoorzieningen. Aevitae levert maatwerk voor zowel de onderneming/instelling als de consument. Aevitae heeft een toppositie in haar marktsegment en biedt diverse zorgverzekeringspakketten aan.

Aevitae zorgverzekering 2017

De Aevitae zorgverzekering zit op een uitstekende manier in elkaar. Daarnaast kun je rekenen op een goede service van de specialisten, bijvoorbeeld op het moment dat je vragen hebt over de zorg waar je gebruik van wenst te maken. Kom je ergens niet uit met betrekking tot de vergoedingen of met het oog op de declaratie van kosten? In dat geval kun je eenvoudig contact opnemen, waardoor de Aevitae zorgverzekering een goede service biedt. Tevens beschikt Aevitae over een handige app waarmee je je eigen gegevens kunt terugvinden, je polis kunt nalezen en declaraties kunt indienen. Zelfs wanneer je in het buitenland verblijft, kun je de app gebruiken; je hebt geen dataverbinding nodig.

Basisverzekering Aevitae

Aevitae heeft geen eigen basisverzekering. In plaats daarvan biedt Aevitae de VGZ basisverzekering aan. Aevitae is een assurantie bemiddelingsbedrijf en heeft daarnaast ook volmacht van een groep verzekeringsmaatschappijen. Via deze volmacht is Aevitae in staat om zelf zorgverzekeringen af te sluiten. Het bedrijf heeft zijn specialisatie in voorzieningen voor werkgevers en werknemers. Dit kan op individueel niveau, maar ook op collectief niveau. Voor de Aevitae basisverzekering (van VGZ) kun je kiezen uit de volgende basisverzekeringen:

1. VGZ Goede Keuze (€ 99,70 per maand)

Als je zorg nodig hebt, dan wil je natuurlijk goed geholpen worden. Met VGZ Goede Keuze kies je bewust voor goede zorg voor de laagste premie. Voor een aantal behandelingen heeft VGZ afspraken gemaakt met een select aantal zorgaanbieders die hierin gespecialiseerd zijn én goede kwaliteit leveren. Hierdoor wordt de kans dat je in één keer goed geholpen wordt groter. Ga je naar een zorgaanbieder waar VGZ geen contract mee heeft afgesloten? Dan ontvang je een lagere vergoeding. Je krijgt op deze basisverzekering 5% korting via UnitedConsumers. De korting op deze verzekering kun je niet inruilen voor de Kado-Actie. Kenmerken:

 • Je kunt terecht bij alle zorgaanbieders waar VGZ een contract mee heeft. Je krijgt dan 100% vergoed. Je vindt deze zorgaanbieders op de website van VGZ.
 • Voor een aantal planbare behandelingen, verband- of hulpmiddelen en gespecialiseerde GGZ heb je een selecte keuze uit goede zorgaanbieders.
 • Kies je voor een zorgaanbieder die geen contract heeft met VGZ? Dan krijg je 75% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief.
 • Je schiet geen geld voor als je naar een gecontracteerde zorgaanbieder gaat. VGZ regelt de betaling.
 • Je kiest zelf je huisarts. En ook voor spoedzorg kun je overal terecht.

2. VGZ Ruime Keuze (€ 101,65 per maand)

Zeker zijn van goede zorg én een zeer ruime keuze uit gecontracteerde zorgaanbieders? Dan zit je goed met de meest gekozen basisverzekering van VGZ, de Ruime Keuze. Er is altijd wel een zorgaanbieder bij jou in de buurt. Je kunt altijd naar je eigen huisarts en ook voor spoedeisende hulp kun je overal terecht. Via UnitedConsumers krijg je 10% korting op de premie van de VGZ Ruime Keuze. Hiermee bespaart € 129,60 per jaar. Je kunt er ook voor kiezen om de korting in te wisselen voor een kado. Kenmerken:

 • Je kunt terecht bij alle zorgaanbieders waar VGZ een contract mee heeft. Je krijgt dan 100% vergoed. Je vindt deze zorgaanbieders op de website van VGZ.
 • Kies je voor een zorgaanbieder die geen contract heeft met VGZ? Dan krijg je 80% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief.
 • Je schiet niks voor als je naar een gecontracteerde zorgaanbieder gaat. VGZ regelt de betaling.
 • Je kiest zelf je huisarts. En ook voor spoedzorg kun je overal terecht.

3. VGZ Eigen Keuze (€ 107,05 per maand)

Met VGZ Eigen Keuze kun je kiezen uit alle zorgaanbieders. Hiervoor betaal je wel meer premie. Bij de zorgaanbieders waarmee VGZ een contract heeft, ben je verzekerd van goede zorg. Kies je voor een andere zorgaanbieder, dan kan VGZ goede zorg niet garanderen. Je ontvangt dan een vergoeding tot maximaal het marktconform tarief. Via UnitedConsumers krijg je 10% korting op de premie van de VGZ Eigen Keuze. Hiermee bespaart € 136,80 per jaar. Je kunt er ook voor kiezen om de korting in te wisselen voor een kado. Kenmerken:

 • 100% vergoed. Je vindt deze zorgaanbieders op de website van VGZ bij Vergelijk en Kies.
 • Kies je voor een zorgaanbieder die geen contract heeft met VGZ? Dan krijg je 100% vergoed van het marktconform tarief.
 • Je kiest zelf je huisarts. En ook voor spoedzorg kun je overal terecht.

Je hebt dus altijd de optimale vrijheid. Het overgrote deel van alle nota’s wordt rechtstreeks aan zorgverleners betaald. Daar merk je als verzekerde helemaal niets van. Mocht je toch een nota thuis krijgen van een zorgverlener, dan kun je deze doorsturen met het verzoek tot rechtstreekse betaling. Met de VGZ Eigen Keuze kun je kiezen uit alle zorgaanbieders. Bij de zorgaanbieders met wie de zorgverzekeraar een contract heeft, ben je verzekerd van goede zorg. Kies je toch voor een andere zorgaanbieder, dan ontvang je een vergoeding van maximaal 100% van het marktconforme tarief.

Aanvullende verzekering Aevitae

De Aevitae zorgverzekering biedt je unieke voordelen. Je kunt kiezen uit de Plus, Top, Vip en Supervip aanvullende verzekering. Daarnaast heb je de keuze uit maar liefst 5 tandartsverzekeringen die allemaal een zeer ruime vergoeding bieden:

1. Basic

Dit  is de voordeligste aanvullende verzekering. Verwacht je heel weinig kosten te maken, maar wil je wel een tegemoetkoming in de kosten voor bijvoorbeeld fysiotherapie of anticonceptie? Dan is het Basic Pakket een goede keuze.

2. Plus

Dit pakket is net wat uitgebreider, met bijvoorbeeld ook een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen of een sportmedisch consult. De juiste keuze als je niet al te veel kosten verwacht, maar wel verzekerd wilt zijn van een vergoeding als je toch extra zorg nodig heeft.

2. Top

Wil je de zekerheid van een uitgebreide dekking? En toch niet meer betalen dan nodig is? Met ons Top Pakket profiteer je van een complete verzekering tegen een redelijke prijs. Dit pakket biedt onder meer een vergoeding voor de eigen bijdrage voor geneesmiddelen, orthodontie voor kinderen, meer behandelingen fysiotherapie en de eigen bijdrage voor kraamzorg.

3. VIP

Wil je de maximale zekerheid? Dat is precies wat het Vip Pakket jou biedt! Met zeer uitgebreide vergoedingen voor onder meer fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie. Bovendien zijn de meeste vergoedingen een stuk hoger dan in het Top Pakket. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Je kunt het Vip Pakket zonder medische selectie afsluiten.

Tandartsverzekering Aevitae

Bij Aevitae kun je kiezen tussen 5 soorten tandartsverzekeringen. Hier wordt niet moeilijk gedaan over de eventuele kleine lettertjes. Op tandbleken en implantaten na is alles gewoon verzekerd.

Waarom Aevitae?

 • Gespecialiseerd in werkgevers- en werknemersvoorzieningen;
 • Maatwerk voor zowel de onderneming/instelling als de consument;
 • Aevitae heeft een toppositie in haar marktsegment.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens Aevitae

Bezoekadres: Nieuw Eyckholt 284 (Twinport)
 6419 DJ HEERLEN
Postadres: 
Postbus 2705, 6401 DE HEERLEN