• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

CZdirect.nl

CZdirectCZdirect.nl is een betaalbare en betrouwbare zorgverzekering voor jongeren. CZdirect is onderdeel van CZ, die met ruim 3 miljoen klanten één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland is. Als klant van CZdirect weet je daarom dat je te maken hebt met een betrouwbare en servicegerichte zorgverzekeraar, die jouw gezondheidsbelangen voorop stelt.

CZdirect.nl

CZdirect Zorgverzekering 2017

CZ werkt zonder winstoogmerk. Ze bieden verschillende basisverzekeringen, waaronder ook een internetpolis: CZ Direct. Net als veel andere zorgverzekeraars speelt CZ hiermee in op de trend dat verzekerden meer zelf regelen via internet. Hierdoor kan de premie iets omlaag. Daarnaast biedt CZ een natura en restitutie basisverzekering en verschillende aanvullende pakketten per doelgroep.

Basisdekking CZdirect 2017

CZdirect heeft één basisverzekering. De premie in 2017 bedraagt € 102,35 met een verplicht eigen risico van € 385,-.CZ heeft met veel zorgverleners een contract en je kunt online inzien welke dat zijn. Je basisverzekering kun je uitbreiden met drie pakketten: Budget, Basic en Extra.

Aanvullende dekking CZdirect

Je basisverzekering kun je uitbreiden met drie pakketten: Start, Basic en Extra. CZdirect heeft twee leeftijdscategorieën. Wanneer je ouder bent dan 30 jaar, betaal je voor jouw aanvullende zorgverzekering een iets hogere premie bij CZdirect.

1. Start

CZdirect Start is de goedkoopste aanvullende verzekering van CZ Direct. De polis kost € 1,95 per maand voor jongeren onder de 30 jaar en ook € 1,95 voor personen boven de 30 jaar. De aanvullende Budget dekking dekt onder andere spoedzorg in het buitenland, Ongevallen dekking mondzorg tot € 10.000,- per ongeval en Tandarts buitenland (bij spoed) € 275,- per jaar.

2. Basic

CZdirect Basic is de tweede aanvullende verzekering van CZ Direct en vergoedt ook deels tandartskosten. De polis kost € 5,10 per maand voor jongeren onder de 30 jaar en € 7,10 per maand voor personen boven de 30 jaar. De aanvullende dekking Basic dekt onder andere fysiotherapie (tot 9 behandelingen), tot 200 euro voor alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen, 100 euro per twee kalenderjaren voor een bril of contactlenzen en een ongevallen dekking mondzorg tot € 10.000,- per ongeval.

3. Extra

CZdirect Extra is de derde en aanvullende verzekering van CZ Direct en vergoedt het meeste. De polis kost €13,50,- per maand voor jongeren onder de 30 jaar en € 15,50 voor personen boven de 30 jaar. De aanvullende dekking Extra dekt onder andere fysiotherapie (tot 18 behandelingen), tot 300 euro voor alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen, 150 euro per twee kalenderjaren voor een bril of contactlenzen en anticonceptie tot € 200,- per jaar vanaf 21 jaar.

Tandartsverzekering CZDirect

CZ Direct biedt de volgende tandartsverzekeringen aan:

Dekking:Tand 1Tand 2
DekkingTandarts vanaf 18 jaar
75% tot max. € 250,- per jaar
Tandarts vanaf 18 jaar
75% tot max. € 500,- per jaar
VergoedingOngevallen dekking mondzorg
€ 10.000,- per ongeval
Ongevallen dekking mondzorg
€ 10.000,- per ongeval
Premie Tandarts per maand < 30 jaar€ 8,20€ 10,20
Premie Tandarts per maand > 30 jaar€ 14,65€ 17,65

Waarom CZdirect?

  • Je betaalt alleen voor de zorg die je nodig hebt. Kies uit de aanvullende zorgverzekeringen het pakket dat het best bij jou past;
  • Overstappen kost geen moeite. De overstapservice van CZdirect zorgt dat je huidige verzekering wordt stopgezet;
  • Je kunt alles online regelen, op het moment dat jou dat het beste uitkomt. Of het nu gaat om het indienen van declaraties, of het stellen van een vraag.

Vergelijk op PrijsCheck.nl

Goede zorg gaat ons allemaal aan. Vind je het ook zo lastig om te bepalen bij welke zorgverzekeraar je het voordeligst uit bent? Vul in minder dan 1 minuut jouw gegevens, hoogte van je eigen risico en eventuele aanvullende wensen in en de zorgvergelijker kiest met zorg en zekerheid de goedkoopste zorgverzekering. In de prijsvergelijker op PrijsCheck worden zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering meegenomen.

zorgverzekering vergelijken

Inhoud pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens CZdirect

Postadres: Postbus 90152 , 5000 LD Tilburg
Bezoekadres: Adres:Ringbaan West 236,  5038 KE Tilburg
E-mail: CZ.Internetverzekeren@cz.nl
Website: www.cz.nl
Telefoon: 013-5938400