• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

De Goudse

De GoudseDe Goudse is opgericht in 1924 en is een zelfstandige verzekeraar, dus geen onderdeel van een groter concern. Met meer dan 800 medewerkers is deze verzekeraar een relatief kleine speler in de markt. De Goudse biedt o.a. pensioenen, levensverzekeringen, zorgverzekeringen, autoverzekeringen, reisverzekeringen en andere schadeverzekeringen.

De Goudse Zorgverzekering 2017

Bij De Goudse Zorgverzekeringen is het mogelijk om je verzekeringspakket zelf samen te stellen. De zorgverzekeraar werkt op het gebied van zorgverzekeringen samen met zorgverzekeraar VGZ, één van de grootste zorgverzekeraar van Nederland. Doordat deze verzekeraar samenwerkt met zorgverzekeraar VGZ is er altijd wel een geschikte zorgverlener te vinden. Als een van de weinige zorgverzekeraars in Nederland hebben zij een voorkeursbeleid voor bepaalde geneesmiddelen. Dit betekent dat zij vinden dat alleen geneesmiddelen van een bepaald merk voor vergoeding in aanmerking komen. Het is bij deze verzekeraar mogelijk om je als particulier te laten verzekeren, maar ook binnen een collectief, bijvoorbeeld via je werkgever. PrijsCheck.nl vergelijkt verschillende zorgverzekeringen en vindt zo de beste en voordeligste zorgverzekering voor jouw situatie.

Basisdekking De Goudse

Voor de basisverzekering kun je kiezen uit een natura of restitutie basisdekking:

Basisdekking natura

Bij de Basisverzekering Natura gaan de rekeningen rechtstreeks naar De zorgverzekeraar. Zij bekijken dan of zij een contract hebben gesloten met de betreffende zorgaanbieder (bijvoorbeeld je huisarts of ziekenhuis). Als er een contract is, vergoeden ze 100% van de kosten (voor zover deze onder de dekking vallen). Als er geen contract is vergoeden zij maximaal 80% van de gemiddelde tarieven van zorgaanbieders die wél gecontracteerd zijn. De premie bedraagt € 112,95 per maand in 2017.

Basisdekking restitutie

Bij de Basisverzekering Restitutie is het voor de vergoeding niet van belang of een zorgaanbieder gecontracteerd is. Als een zorgaanbieder niet is gecontracteerd, krijg je bij de Basisverzekering Restitutie zelf de rekening. Deze stuur je door naar De verzekeraar, waarna 100% van de kosten aan je worden terugbetaald (voor zover deze gedekt zijn). De premie bedraagt € 118,95 per maand in 2017.

Aanvullende dekking De Goudse

Je kunt zelf jouw zorgpakket samenstellen. Je hebt (dankzij de samenwerking met VGZ) altijd een zorgverlener dicht in de buurt. Bij De Goudse heb je de keuze tussen 4 aanvullende zorgverzekeringen: Basis, Uitgebreid, Totaal en Top.

Tandartsverzekering De Goudse

Heb je jaarlijks meer tandzorg nodig dan alleen een halfjaarlijkse controle? Dan kan een tandartsverzekering een goede keuze zijn. Voor de tandartsverzekering biedt De Goudse 4 verschillende varianten. TandBasis, Tand Uitgebreid, Tand Totaal en Tand Top.

Waarom De Goudse?

  • Zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924;
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen;
  • Dankzij de organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden ingespeeld op ontwikkelingen in de markt.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens De Goudse

Postadres: Postbus 9, 2800 MA Gouda
Telefoon: 0182-544544
E-mail: info@goudse.nl
Bezoekadres: Bouwmeesterplein 1, 2801 BX Gouda
Website:www.goudse.nl