• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

HEMA Zorgverzekering

HEMANaast de bekende rookworst, handdoeken en verzorgingsproducten, is het sinds 1 januari 2014 mogelijk een zorgverzekering bij de HEMA af te sluiten. Wie kiest voor de verzekeringen van deze verzekeraar, kan jaarlijks een fors bedrag besparen. Bij deze zorgverzekeraar beheer je zelf je verzekeringen. Klant worden, je polis aanpassen of een adreswijziging doorgeven hebben ze zo makkelijk gemaakt dat de klanten dat zelf kunnen. Daardoor kunnen zij de kosten laag houden en je voordelige verzekeringen aanbieden. Kwaliteit voor een goede prijs!

HEMA Zorgverzekering

Zorgverzekering HEMA 2017

De basisverzekering is met €108,- in 2017 (zonder vrijwillige eigen risico) vooralsnog een van de goedkopere zorgverzekeringen. Naast dat de HEMA zorgverzekering goedkoop is ontvang je een kortingskaart waarmee je 10 procent korting krijgt op bijna het gehele assortiment van HEMA. Ouders kunnen gebruik maken van de gratis kinderzorglijn. Deze lijn is een adviesdienst waarmee je terecht kunt voor al je vragen omtrent je zoon of dochter. Je kunt gebruik maken van de kinderzorglijn op het moment dat je zorgverzekering is ingegaan. De Risicodrager van dit verzekeringsproduct is Menzis, maar jij als klant merkt daar weinig van, want zowel online als de telefonische klantenservice zijn van de verzekeraar zelf.

Basisverzekering HEMA 2017

Iedereen die in Nederland woont of werkt moet een basisverzekering hebben. Met de basisverzekering ben je verzekerd voor standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. Het afsluiten van een basisverzekering is wettelijk verplicht. De zorgverzekering is een naturaverzekering.

Aanvullende dekking HEMA

De aanvullende verzekeringen van HEMA zijn verdeeld in 3 eenvoudige pakketten. Aanvullend 1, 2 en 3. De aanvulling is afhankelijk van jouw wensen. Het vergoedingenoverzicht geeft aan waarvoor je dan extra verzekerd bent. De aanvullende verzekeringen waaruit je kunt kiezen zijn:

1. HEMA Aanvullend 1

Wil je een lage premie betalen, maar toch goed verzekerd zijn? Met de Aanvullend 1 polis ben je verzekerd voor de standaardzorg zoals ziekenhuis, apotheek en ziekenhuis. Daarnaast krijg je een vergoeding voor fysiotherapie, worden voorbehoedsmiddelen voor vrouwen voor 100% vergoed en ben je voor 100% verzekerd voor spoedeisende zorg in het buitenland. Zo heb je een complete dekking voor een lage prijs. Voor Aanvullend 1 betaal je € 7,- per maand.

Fysiotherapie9x
Spoedeisende zorg buitenland 100%100%
voorbehoedsmiddelen
(voor vrouwen)
100%
Premie per maand€ 7,-

2. HEMA Aanvullend 2

Wil je niet alleen verzekerd zijn voor standaardzorg zoals apotheek, huisarts of ziekenhuis? Kies dan voor de HEMA Aanvullend 2. Hema biedt een aanvullende zorgverzekering met een ruime dekking tegen een scherpe prijs. De Hema Aanvullend 2 polis biedt je fysiotherapie behandelingen, vergoeding voor spoedeisende zorg in het buitenland, vergoeding voor voorbehoedsmiddelen voor vrouwen en de eigen bijdrage voor geneesmiddelen is maar maximaal €200,-. Voor HEMA Aanvullend 2 betaal je € 14,50 per maand.

Fysiotherapie 12x
Spoedeisende zorg buitenland 100%
Voorbehoedsmiddelen
(voor vrouwen)
100%
Eigen bijdrage
geneesmiddelen
Max €200,-
Premie€ 14,50

HEMA Zorgverzekering

3. HEMA Aanvullend 3

De HEMA Aanvullend 3 polis is de meest uitgebreide polis die HEMA aanbiedt. Zo kom je met een HEMA zorgverzekering nooit voor verrassingen te staan. De polis omvat onder meer fysiotherapie behandelingen, een vergoeding voor spoedeisende zorg in het buitenland, een vergoeding voor voorbehoedsmiddelen voor vrouwen, een maximale eigen bijdrage van 200 euro voor geneesmiddelen, een vergoeding voor orthodontie voor kinderen en een kraampakket + kraamzorg. Daarnaast ben je gedekt voor standaardzorg zoals bijvoorbeeld huisarts of apotheek. Voor Aanvullend 3 betaal je € 26,- per maand.

Fysiotherapie 18x
Spoedeisende zorg buitenland 100%
Voorbehoedsmiddelen
(voor vrouwen)
100%
Eigen bijdrage
geneesmiddelen
Max €200,-
Orthodontie
voor kinderen
Max €2000,-
Kraamzorg +
kraampakket *
100%
Premie per maand€26,50

HEMA Tandartsverzekering

In de basisverzekering is een standaarddekking voor tandartskosten opgenomen voor iedereen tot 18 jaar. Orthodontie voor kinderen tot 18 jaar kun je je verzekeren via aanvullend 3. Ben je ouder dan 18 jaar, dan biedt de Zorgverzekering voor tandartskosten uitkomst met de tandartsverzekering. Je kiest zelf het bedrag waarvoor je verzekerd wilt zijn. Je kunt kiezen uit drie tandartsverzekeringen: tandarts 1, tandarts 2 en tandarts 3:

Tandarts 1
Tandarts 2
Tandarts 3
Vergoeding 100% tot maximaal €250,- Vergoeding 100% tot maximaal €500,- Vergoeding 100% tot maximaal €750,-
Premie €12,50 per maand Premie €25,- per maand Premie € 39,- per maand

Waarom HEMA?

  • Altijd lage premies;
  • Complete dekking;
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal;
  • Snel online je premie berekenen en afsluiten;
  • Met je zorgpas 10% korting op bijna alle producten in de (web)winkel;
  • Zelf eenvoudig je wijzigingen doorvoeren in de online polismap.

Vergelijk op PrijsCheck.nl

Goede zorg gaat ons allemaal aan. Vind je het ook zo lastig om te bepalen bij welke zorgverzekeraar je het voordeligst uit bent? Vul in minder dan 1 minuut jouw gegevens, hoogte van je eigen risico en eventuele aanvullende wensen in en de zorgvergelijker kiest met zorg en zekerheid de goedkoopste zorgverzekering. In de prijsvergelijker op PrijsCheck worden zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering meegenomen.

zorgverzekering vergelijken

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens HEMA

Adres: Zorgverzekering, Postbus 7404, 7500 AS Enschede
E-mail: info@hemaverzekeringen.nl
Telefonisch bereikbaar op 0900 4114114 (€ 0,05 p/m)