• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Interpolis

InterpolisInterpolis is een bekende verzekeringsmaatschappij met een rijke historie. Interpolis biedt een breed assortiment schade-, zorg- en levens­verzekeringenvoor zowel particulieren als bedrijven. Met meer dan een miljoen particulieren en enkele honderdduizenden bedrijven als klant is het bedrijf een hele grote speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Zorgverzekeraar Interpolis is een merk van Achmea. Een zorgverzekering van Interpolis kun je alleen via de Rabobank afsluiten. Je kunt bij PrijsCheck wel de zorgverzekering van Interpolis vergelijken, maar niet afsluiten.

Interpolis

Interpolis Zorgverzekering 2017

Onze gezondheid is ons kostbaarste bezit. Onbetaalbaar dus. Maar zorgverzekeringen moeten wel betaalbaar zijn én blijven. Daarom gaat Interpolis zorgverzekeringen glashelder maken. Zij zullen je bijvoorbeeld laten zien wat er komt kijken bij een ziekenhuisopname in het buitenland. Of wat de kosten zijn van een nieuwe bril. Dan kun je straks makkelijker kiezen wat je verzekert. Interpolis staat voor een glasheldere instelling en vindt dat jij als verzekerde nooit teveel dient te betalen. Ook aan studenten is gedacht, er is zelfs een speciale pagina voor studenten op de website van Interpolis aangemaakt. Interpolis heeft met veel zorgverleners afspraken gemaakt, zodat alle declaraties niet nog eens via jou gaan. Jij hebt hier als verzekerde zo goed als geen omkijken naar. Interpolis biedt ook een zorgregelaar, die jou bij allerlei zorgzaken kan ondersteunen.

Interpolis basisverzekering 2017

Interpolis biedt in 2017 Interpolis ZorgActief® aan, dit is een naturapolis:

  • 15% korting op de aanvullende verzekering voor Rabobankklanten.
  • Verzeker alleen wat je écht nodig hebt.

Aanvullende dekking Interpolis

Naast de basisverzekering kun je een keuze maken uit verschillende aanvullende verzekeringen: ZonderMeer, MeerZeker en ZOnderZorgen.

1. Interpolis ZonderMeer

De Interpolis ZonderMeer is een aanvullende verzekering, waarmee je alleen verzekert wat je echt nodig hebt. De verzekeraar vergoedt de kosten die niet in de basisverzekering worden gedekt en wel hoge kosten met zich meebrengen. De ZonderMeer is iets voor jou, als je bereid (en in staat) bent om relatief lage kosten zelf te betalen. Of als je in het aankomende jaar weinig tot geen zorgkosten verwacht.

2. Interpolis MeerZeker

De Interpolis MeerZeker is een aanvullende verzekering, waarmee je alleen verzekert bent voor wat je echt nodig hebt. Zij vergoeden de kosten die niet in de basisverzekering worden gedekt en wel hoge kosten met zich meebrengen. Deze aanvullende verzekering biedt meer vergoedingen voor jou en voor je kind(eren) dan de ZonderMeer.

3. Interpolis ZonderZorgen

De uitgebreide aanvullende verzekering ZonderZorgen sluit je af als je weinig risico wilt lopen wat betreft zorguitgaven. Of als je chronische zorg nodig hebt. Je kiest voor ZonderZorgen om het risico van (on)voorziene, grote uitgaven te verzekeren die niet door de basisverzekering worden gedekt.

Tandartsverzekering Interpolis

Vergelijk in één overzicht de Tandartsverzekering van Interpolis:

Soort polis:GebitActief
€ 250
GebitActief
€ 500
GebitActief
€ 1000,-
GebitActief
€ 1250,-
DekkingTot € 250Tot € 500Tot € 1000Tot € 1250

* De tandartsverzekering is opgebouwd in leeftijdsklasse. Hierboven staan de bruto premies voor verzekerden van 18 tot en met 29 jaar.

Samen fysio delen

Kiezen jij en jouw partner allebei voor MeerZeker en woon je op hetzelfde adres? Dan kun je je fysiotherapie dekkingen met elkaar delen. Je hebt dan samen 24 behandelingen, in plaats van 12 behandelingen per volwassene. Dat is handig als jij of je partner iets overkomt en je voor langere tijd een fysiotherapeut nodig hebt.

Best Doctors: advies van de beste specialisten

Als je problemen hebt met je gezondheid, kan dat veel vragen oproepen. Bijvoorbeeld of je wel de juiste informatie heeft. En of je alle opties hebt verkend. Zijn er betere behandelplannen of methoden? Is een operatie mijn enige optie? Met een aanvullende zorgverzekering kun je je vraag via Best Doctors voorleggen aan een internationaal medisch topspecialist.

Waarom Interpolis?

  • Uitgebreide zorgverzekering tegen een scherpe prijs;
  • Zorgbemiddeling voor goede en snelle zorg;
  • Snelle afhandeling van declaraties;
  • Klantvoordeel zoals kortingen op cursussen en bijvoorbeeld een voordelige health Check;
  • Gratis services zoals de Vakantiedokter en de Alarmcentrale.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens Interpolis

Bezoekadres: Spoorlaan 298 5017 JZ Tilburg
Postadres: Postbus 90106 5000 LA Tilburg
Telefoonnummer: 013 462 91 11