• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

PNOzorg

PNOzorgPNOzorg (voorheen PNO Ziektekosten) is een zorgverzekeraar die zich al meer dan 60 jaar primair richt op mensen die werkzaam zijn in de creatieve sector. PNOzorg is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. PNOzorg werkt intensief samen met ONVZ. Deze verzekeraar draagt het risico van de ziektekostenportefeuille van PNO en verzorgt de uitvoering van de zorgverzekeringen. PNOzorg treedt onder eigen label op als intermediair. Het bestuur van PNOzorg is verantwoordelijk voor de positionering en de inhoud van het label. Zij ziet toe op de kwaliteit van de uitvoering en dienstverlening door ONVZ.

PNOzorg

Zorgverzekering PNOzorg 2017

Bij PNOzorg staat jouw keuze voor een arts en ziekenhuis voorop. Daarin krijg je bij PNOzorg optimale vrijheid, omdat zij vinden dat je zelf moet kunnen kiezen naar welke arts of ziekenhuis je gaat. Hiervoor betaal je niets extra. Deze vrijheid van keuze binnen je zorgverzekering staat ook wel bekend als een ‘restitutieverzekering’. PNOzorg is al zes jaar op rij uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar van Nederland!

Basisverzekering PNOzorg 2017

De basisverzekering van PNOzorg is een restitutieverzekering. Je kunt dus zelf je behandelaar kiezen zonder dat het je extra geld kost. De basisverzekering van PNO zorg heeft een zeer scherpe premie ondanks dat het een restitutieverzekering is en er niet wordt uitgegaan van een vrijwillig eigen risico, wat bij andere zorgverzekeraars vaak wel zo is bij een lage premie. De basisverzekering bedraagt in 2017 €109,94 per maand.

Aanvullende dekking PNOzorg 2017

De aanvullende verzekeringen die PNOzorg aanbiedt zijn van eenvoudig (PNO Start) tot zeer uitgebreid (PNO Compleet), PNOzorg heeft een compleet pakket aanvullende verzekeringen. Kijk hieronder welke aanvullende verzekering het best past bij jou:

1. PNO Start (€6,75 per maand)

Verwacht je weinig zorgkosten voor het aankomende jaar? Dan is het verleidelijk om alleen een Basisverzekering af te sluiten. Toch kan het slim zijn om je aanvullend te verzekeren. Bijvoorbeeld als je veel sport. Met PNO Start ben je verzekerd van een vergoeding voor kosten van fysiotherapie, gezondheidscheck en inentingen, én is af te sluiten voor een zeer scherpe premie.

PNO Start verzekert je tegen kosten van onder andere:

 • Fysiotherapie, maximaal 9 behandelingen
 • Gezondheidscheck
 • Inentingen

2. PNO Standaard (€10,70 per maand)

Wil je een aanvullende verzekering die meerdere zorgkosten vergoedt tegen een scherpe prijs? Dan is de PNO Standaard een logische keuze.

Wil je iets meer zekerheid inbouwen? En wil je een aanvullende verzekering met een vergoeding voor verschillende soorten zorgkosten voor een scherp geprijsde premie? Dan biedt PNO Standaard uitkomst.

PNO Standaard verzekert je tegen kosten van onder andere:

 • Fysiotherapie, maximaal 9 behandelingen
 • Gezondheidscheck
 • Inentingen
 • Alternatieve geneeswijzen
 • Geneesmiddelen voor anticonceptionele doeleinden (100% vanaf 21 jaar)
 • 1 condoompakket per jaar
 • Brillen en (contact)lenzen, € 100 per 2 kalenderjaren
 • Re-integratie
 • Verhaalsbijstand bij letselschade door een ongeval

3. PNO Keuze (€21,78 per maand)

Van sommige vergoedingen weet je van tevoren al dat je ze komend jaar niet gebruikt. Daarom bieden wij de mogelijkheid van voordeel binnen de aanvullende verzekering PNO Keuze. Zo kun je er voor kiezen om bepaalde medische kosten niet meer te verzekeren. Je laat dan vergoedingen vervallen in ruil voor een 15% lagere premie.

4. PNO Extra (€37,30 per maand)

Wil je onaangename verrassingen zoveel mogelijk uitsluiten en ga je voor uitstekende zorg voor jou en je gezin? PNO Extra vergoedt de meest voorkomende medische kosten die niet vanuit de Basisverzekering worden vergoed.

5. PNO Compleet (€66,75 per maand)

Dit is de meest uitgebreide aanvullende verzekering. Wil je maximale zekerheid en zeer ruime vergoedingen? Dan is PNO Compleet voor jou ideaal.

PNOzorg

PNOzorg Tandartsverzekering

Met de PNOzorg tandartsverzekeringen bepaal je zelf tot welk bedrag je 100% verzekerd wilt zijn. De verzekeraar vergoedt de kosten tot dat bedrag. Zonder ingewikkelde voorwaarden. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Kijk zelf wat de mogelijkheden zijn:

1. Tandarts Start (€13,40 per maand)

Kies je voor Tandarts Start dan krijg je alle tandheelkundige zorg 80% vergoed tot maximaal € 250 per kalenderjaar (uitgezonderd kunstgebitvergoeding). Deze verzekering is dus ideaal als je weinig kosten verwacht voor mondzorg. In Tandarts Start is geen vergoeding opgenomen voor orthodontie. Het Tandarts Start pakket bevat een royale ongevallendekking. Noodzakelijke behandelingen aan het gebit als gevolg van een ongeval worden binnen Tandarts Start vergoed tot een bedrag van € 2.500.

2. Tandarts Standaard (€24,25 per maand)

Wil je het risico van hoge tandartskosten niet lopen? Kies dan voor PNO Tandarts Standaard. Hiermee krijg je alle tandheelkundige zorg 80% vergoed tot maximaal € 500 per kalenderjaar (inclusief kunstgebitvergoeding). Voor orthodontie (>18 jaar) ben je – onder voorwaarden –  verzekerd tot maximaal € 800, voor de duur van de verzekering. Het Tandarts Standaard pakket bevat een royale ongevallendekking. Noodzakelijke behandelingen aan het gebit als gevolg van een ongeval worden binnen Tandarts Standaard 100% vergoed tot een bedrag van € 2.500.

3. Tandarts Extra (€37,50 per maand)

Bezoek je geregeld de mondhygiënist en de tandarts? Dan is de Tandarts Extra verzekering iets voor jou. Je krijgt alle tandheelkundige zorg 80% vergoed tot maximaal € 850 per kalenderjaar (inclusief kunstgebitvergoeding). Voor orthodontie (> 18 jaar) ben je – onder voorwaarden – verzekerd tot maximaal € 1.200, voor de duur van de verzekering. Het Tandarts Extra pakket bevat een royale ongevallendekking. Noodzakelijke behandelingen aan het gebit als gevolg van een ongeval worden binnen Tandarts Extra 100% vergoed tot een bedrag van € 5.000. Kies je voor Tandarts Extra? Dan stellen ze je een aantal vragen over de conditie van je gebit en tandvlees. Op grond van de door jouw gegeven informatie wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van de betreffende polis.

4. Tandarts Compleet (€48,95 per maand)

Onze meest uitgebreide tandartsverzekering is Tandarts Compleet. Kies je voor deze verzekering dan krijg je alle tandheelkundige zorg 80% vergoed tot maximaal € 1.100 per kalenderjaar (inclusief kunstgebitvergoeding). Orthodontie (>18 jaar) krijg je – onder voorwaarden – 80% vergoed tot maximaal € 1.600, voor de duur van de verzekering. Het Tandarts Compleet pakket bevat een royale ongevallendekking. Noodzakelijke behandelingen aan het gebit als gevolg van een ongeval worden binnen Tandarts Compleet 100% vergoed tot een bedrag van €5.000. Kies je voor Tandarts Compleet? Dan stellen we ze een aantal vragen over de conditie van je gebit en tandvlees. Op basis van de door jouw gegeven antwoorden wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van de betreffende polis.

Waarom PNO?

 • Bij PNOzorg kies je zelf je arts en ziekenhuis;
 • Collectiviteitskorting voor iedereen;
 • 15% extra korting op PNO Budget;
 • Persoonlijke ondersteuning door de ZorgConsulent;
 • Beste zorgverzekeraar, zes jaar op rij.

Vergelijk op PrijsCheck.nl

Goede zorg gaat ons allemaal aan. Vind je het ook zo lastig om te bepalen bij welke zorgverzekeraar je het voordeligst uit bent? Vul in minder dan 1 minuut jouw gegevens, hoogte van je eigen risico en eventuele aanvullende wensen in en de zorgvergelijker kiest met zorg en zekerheid de goedkoopste zorgverzekering. In de prijsvergelijker op PrijsCheck worden zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering meegenomen.

zorgverzekering vergelijken

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens PNOzorg

Postadres: PNOzorg, Postbus 459, 3990 GG Houten
Bezoekadres: PNOzorg, De Molen 66, 3995 AX Houten
Klantenservice: 030 639 62 62