• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Salland

SallandSalland Verzekeringen is een onderdeel van Eno, een moderne dienstverlener die een optimale gezondheid van klanten centraal stelt in haar denken en handelen. Eno is de nieuwe naam voor de coöperatie Salland,opgericht in 1860. Al meer dan 150 jaar hebben zij aandacht voor mensen en hun persoonlijke situatie. Ook de merken HollandZorg en Energiek behoren tot de dienstverlening van Eno.

Salland

Salland Zorgverzekering 2017

Salland vind toegankelijke en betaalbare zorg belangrijk. Zij hebben dan ook geen winstoogmerk. Een groot deel van je premie zorgverzekering investeren zij direct weer in goede zorg. In ziekenhuizen bij jou in de buurt, in verpleegcentra bij jou in de wijk of in extra zorg bij jou in de straat. Voor Salland houdt gezondheid niet op bij een goede gezondheidszorg alleen. Zij willen je graag stimuleren een goede gezondheid te krijgen en te houden. Dit doen zij  met vergoedingen voor preventie in onze aanvullende verzekeringen en door het bieden van online ZorgAdvies. Maar ook met bijvoorbeeld het Salland Fit! Programma. Binnen dit programma organiseren zij activiteiten op het gebied van beweging, voeding en ontspanning. Zoals een bootcamp training, een workshop mindfulness of fietsroutes. Zo doen zij dat, al meer dan 150 jaar.

Basisverzekering Salland 2016

Voor de basisverzekering betaal je een zorgpremie. Het is de verzekeringspremie voor zorg uit het basispakket. In 2017 is de zorgpremie van Salland Zorgverzekeringen € 1.355,40 per jaar. Dat is € 112,95 per maand. Kinderen tot 18 jaar betalen geen zorgpremie voor hun zorgverzekering. Bijna iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht een basiszorgverzekering of basisverzekering af te sluiten. Het is een zorgverzekering met een basispakket aan zorg dat voor iedereen gelijk is. De basisverzekering geeft dekking voor de meeste medisch noodzakelijke zorg, zoals de huisarts, geneesmiddelen of een ziekenhuisopname. Salland biedt slechts één basis zorgverzekering aan. Zo blijft het wel overzichtelijk. De premie van deze basis zorgverzekering is erg scherp en vergoed alle onderdelen die andere basisverzekeringen ook vergoeden.

Aanvullende verzekering Salland

Niet alle zorg is verzekerd met een basisverzekering. Voor zorg die buiten het basispakket valt, kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Je hebt bij Salland Zorgverzekeringen keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Welke aanvullende verzekering voor jou de beste keuze is, hangt af van je persoonlijke situatie. Salland biedt de volgende aanvullende verzekeringen aan:

1. Start

Extra zekerheid voor mensen die weinig tot geen gebruik van zorg maken. Je hebt deze aanvullende dekking Start al voor € 5,85 per maand.

DekkingStart
Fysiotherapie6 zittingen per kalenderjaar
Mammaprint100%
AnticonceptieTot € 100,- per kalenderjaar
Spoedeisende zorg in het buitenland
(in EU-/EER-land of verdragsland)
100%

Salland

2. Extra

Aanvullende zorgverzekering met extra vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en -middelen. Je hebt deze aanvullende dekking Extra al voor € 8,50 per maand.

DekkingExtra
Anticonceptie
Max. € 100,- per kalenderjaar
Fysiotherapie9 zittingen per kalenderjaar
MammaPrint100%
Vergoeding wettelijke eigen bijdrage geneesmiddelenMax. € 150,- per kalenderjaar
Spoedeisende zorg in het buitenland
(EU-/EER -land of verdragsland)
100%

3. Plus

Uitgebreide aanvullende zorgverzekering voor mensen met kinderen of een kinderwens. Of mensen die uitgebreide vergoedingen willen voor fysiotherapie en preventie. Je hebt deze aanvullende dekking Plus al voor € 19,95 per maand.

DekkingPlus
Alternatieve Behandelingen en alternatieve geneesmiddelenMaximaal € 40,- per behandeldag tot
maximaal € 350,- per kalenderjaar
Brillen en lenzenéén bril per twee kalenderjaren bij Specsavers. Of maximaal € 75,- per twee kalenderjaren
Fysiotherapie 15 zittingen per kalenderjaar (waarvan maximaal 9 zittingen manuele therapie)
MammaPrint100%
Vergoeding wettelijke eigen bijdrage geneesmiddelenMaximaal € 300,- per kalenderjaar
Kraamzorgwettelijke eigen bijdrage 60%
ZwangerschapscursussenMax. € 100,- per zwangerschap
Verblijf in logeerhuis, bijvoorbeeld Ronald McDonaldMax. € 25,- per dag tot maximaal € 250,- per kalenderjaar
Preventie, zoals gezondheidscursussen75% tot maximaal € 100,- per kalenderjaar

4. Top

De meest complete zorgverzekering voor mensen die regelmatig zorg gebruiken of liever niet voor verrassingen komen te staan. Je hebt deze aanvullende dekking Top al voor € 32,50 per maand.

DekkingTop
AnticonceptieMax. € 100,- per kalenderjaar
Alternatieve behandelingen en alternatieve geneesmiddelenmaximaal € 40,- per behandeldag
tot maximaal € 500,- per
kalenderjaar
Brillen en lenzenéén bril per kalenderjaar bij Specsavers.
Of maximaal € 150,- per twee kalenderjaren
Fysiotherapie25 zittingen per kalenderjaar, waarvan maximaal 9 zittingen manuele therapie
MammaPrint100%
Kraamzorgwettelijke eigen bijdrage 60%
ZwangerschapscursussenMax. € 100,- per zwangerschap
Advies en begeleiding bij borstvoedingMax. € 150,- per bevalling
Kinderopvang bij ziekenhuisopname maximaal € 20,- per dag vanaf de elfde dag van opname voor maximaal drie maanden per kalenderjaar
Verblijf in logeerhuis, bijvoorbeeld Ronald McDonaldmaximaal € 25,- per dag tot maximaal € 500,- per kalenderjaar
Preventie, zoals gezondheidscursussen75% tot maximaal € 150,- per kalenderjaar

Salland

Tandartsverzekering Salland

Voor verzekerden tot 18 jaar geldt een vergoeding van tandartskosten vanuit de basisverzekering. Ben je 18 jaar of ouder? Dan kun je je voor deze kosten aanvullend verzekeren met een tandartsverzekering. Met de Salland Zorgverzekering heb je keuze uit drie tandartsverzekeringen. Iedere tandartsverzekering vergoedt 75% van alle kosten tot een maximaal bedrag per jaar. Jij kiest de tandartsverzekering met de vergoeding die het beste bij jou past.

TandartsverzekeringVergoedingPremie per maand
Tand Extra75% tot maximaal € 250,- per kalenderjaar € 11,- per maand
Tand Plus75% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar€ 20,- per maand
Tand Top75% tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar€ 35,- per maand

Waarom Salland?

  • Kwalitatief, toegankelijk en betaalbaar;
  • Begrijpelijk (in haar communicatie);
  • Persoonlijk(via betrokken medewerkers).

Vergelijk op PrijsCheck.nl

Goede zorg gaat ons allemaal aan. Vind je het ook zo lastig om te bepalen bij welke zorgverzekeraar je het voordeligst uit bent? Vul in minder dan 1 minuut jouw gegevens, hoogte van je eigen risico en eventuele aanvullende wensen in en de zorgvergelijker kiest met zorg en zekerheid de goedkoopste zorgverzekering. In de prijsvergelijker op PrijsCheck worden zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering meegenomen.

zorgverzekering vergelijken

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens Salland

Adresgegevens: Munsterstraat 7, 7418 EV Deventer
Postadres: Postbus 166, 7400 AD Deventer
e-mailadres: info@salland.nl
Telefoonnummer: (0570) 68 74 84