• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Stad Holland Zorgverzekeraar

Stad HollandStad Holland Zorgverzekeraar is een intermediair verzekeraar. Dat wil zeggen dat zij nauw samenwerken met verzekeringsadviseurs voor de verkoop van de producten. Daarnaast zijn zij natuurlijk vooral zorgverzekeraar, de zorg voor al hun klanten komt bij Stad Holland op de eerste plaats en al meer dan 87.000 verzekerden hebben om die reden gekozen voor deze verzekeraar.

Stad Holland Zorgverzekering 2017

Bij deze verzekeraar kun je rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties en daarin staan ze niet alleen. In DSW Zorgverzekeraar hebben zij een betrouwbare en professionele partner. Samen streven zij ernaar dat de service en dienstverlening op het allerhoogste niveau blijven.

Basisverzekering Stad Holland 2017

De dekking van de basisverzekering is door de overheid vastgesteld en is voor iedereen gelijk. In de basisverzekering is de meest noodzakelijke zorg gedekt. Je betaalt bij Stad Holland dezelfde lage premie; in 2017 € 112,- (in 2016: € 102) per maand.

Aanvullende verzekering Stad Holland

Omdat niet alle zorg in de basisverzekering is opgenomen, is een goede aanvullende verzekering belangrijk. Stad Holland adviseert jou daarom een aanvullende verzekering af te sluiten. Je wilt immers verzekerd blijven van bijvoorbeeld goede tandheelkundige zorg en fysiotherapie. Bij Stad Holland is uniek dat als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten, je kinderen tot 18 jaar ook recht op de zorg uit de aanvullende verzekering hebben zonder premie te hoeven betalen. De aanvullende verzekeringen van Stad Holland zijn: AV Zorg Riant met VipPakket, AV Zorg Riant, Extra Uitgebreide AV, Jongeren AV, Standaard AV en Uitgebreide AV:

1. Jongeren

De aanvullende verzekering Jongeren is er voor jongeren van 18 tot en met 26 jaar. Voor 10,95 per maand zijn tandartsbehandelingen, fysiotherapiebehandelingen en alternatieve geneeswijzen tot een gelimiteerd bedrag en aantal behandelingen gedekt. Voor de aanvullende dekking Jongeren betaal je € 10,95 per maand. Voorwaarde Jongeren AV: Voorwaarde Jongeren AV: voor verzekerden van 18 tot en met 26 jaar.

2. Standaard

Met de aanvullende zorgverzekering standaard zijn veel voorkomende behandelingen bij de tandarts gedekt. Ook bevat het pakket gelimiteerde vergoedingen voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen met een maximum aantal behandelingen per jaar. De kosten van kraamzorg en steunzolen zijn voor een deel gedekt. Voor de aanvullende dekking Standaard betaal je € 20,75 per maand.

3. Uitgebreid

De aanvullende zorgverzekering uitgebreid bevat de vergoedingen van de standaard aanvullende zorgverzekering plus enkele uitbreidingen. Zoals gedeeltelijke dekking van vaccinaties voor reizen naar het buitenland, een dekking tot 450 euro per jaar voor bruggen en kronen, 36 fysiotherapiebehandelingen, hoortoestellen vallen deels binnen de dekking, een vergoeding voor anticonceptie en medische kosten over de hele wereld. Voor de aanvullende dekking Uitgebreid betaal je € 34,25 per maand.

4. Extra Uitgebreid

Het pakket extra uitgebreid geeft ten opzichte van de eerder genoemde pakketten meer vergoedingen op het gebied van brillen, tandarts en orthodontie. Voor de aanvullende dekking Extra Uitgebreid betaal je € 46,25 per maand.

5. Riant

De aanvullende verzekering Riant bevat riante vergoedingen voor kosten die gemaakt worden tijdens bevalling en kraamzorg, hoortoestellen, alternatieve geneeswijzen, steunzolen, tandarts, orthodontie, oogcorrectie in de vorm van brillen en lenzen. Voor de aanvullende dekking Riant betaal je € 58,25 per maand.

Vippakket Stad Holland

Daarnaast heeft Stad Holland een extra pakket, het zogenaamde Vippakket. Mocht je in het ziekenhuis belanden en je hebt het vippakket, dan heb je recht op de privacy van een éénpersoonskamer. Ook vallen televisie, telefoon, internet en extra drankjes onder de vergoeding. Dit pakket is alleen bij een riant en deluxe aanvullende zorgverzekering af te sluiten.

Kinderen tot 18 jaar gratis aanvullend meeverzekerd

Kinderen zijn gratis meeverzekerd op dezelfde aanvullende verzekering als de verzekeringnemer en betalen daarvoor geen premie. De zorgverzekeraar heeft geen aparte tandartsverzekering, maar hebben ruime vergoedingen voor tandheelkunde in de aanvullende verzekeringen opgenomen (m.u.v. de Compact AV).

Tandartsverzekering Stad Holland

Stad Holland biedt geen losse tandartsverzekeringen aan.

Waarom Stad Holland Zorgverzekeraar?

  • Slagvaardig, betrokken en servicegericht;
  • Scherpe premie;
  • Snelle afhandeling van declaraties;
  • Vriendelijke en deskundige contactpersonen.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens Stad Holland Zorgverzekeraar

Adres: Stad Holland, Postbus 295, 3100 AG Schiedam
Telefoon (010) 2 043 500
Fax (010) 2 422 791
Klik hier voor het e-mailadres