• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

TakeCareNow

TakeCareNow

TakeCareNow! heet vanaf 1 januari 2015 Zilveren Kruis Achmea. Je kunt blijven rekenen op de vertrouwde verzekering die je nu hebt en hoeft zelf niks te doen.

TakeCareNow

TakeCareNow! en Zilveren Kruis gaan samen verder

De verzekeraar informeert je (huis)arts, apotheker, fysiotherapeut of andere zorgverleners. Uiteraard kun je blijven rekenen op de persoonlijke service van hun medewerkers. Ze blijven bereikbaar via hetzelfde e-mailadres en telefoonnummer. Alle gegevens van Mijn TakeCareNow! vind je vanaf half november in Mijn Zilveren Kruis*.

Wat er wel verandert

Er blijft veel hetzelfde, maar er verandert straks ook wat. Zoals de naam, adres en website. Net als elk jaar verwachten ze wettelijke wijzigingen voor alle zorgverzekeraars per 1 januari.

TakeCareNow! en Zilveren Kruis werken al jaren samen

TakeCareNow! is dé jongerenverzekering van Agis. Agis en Zilveren Kruis Achmea zijn allebei onderdeel van Achmea. Ze maken al jaren samen afspraken met zorgaanbieders zoals ziekenhuizen, huisartsen en fysiotherapeuten. Als TakeCareNow! straks onder de naam Zilveren Kruis Achmea verder gaat, worden ze nog een stapje efficiënter. Hiermee zorgen ze ervoor dat de zorgkosten betaalbaar blijven.

Vergelijk op PrijsCheck.nl

Goede zorg gaat ons allemaal aan. Vind je het ook zo lastig om te bepalen bij welke zorgverzekeraar je het voordeligst uit bent? Vul in minder dan 1 minuut jouw gegevens, hoogte van je eigen risico en eventuele aanvullende wensen in en de zorgvergelijker kiest met zorg en zekerheid de goedkoopste zorgverzekering. In de prijsvergelijker op PrijsCheck worden zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering meegenomen. Doe de PrijsCheck voor de goedkoopste/beste zorgverzekering en bespaar veel geld!

zorgverzekering vergelijken

Voordelen zorgverzekeringen vergelijken op PrijsCheck.nl

  • 100% onafhankelijke zorgverzekeringen vergelijker;
  • Compleet overzicht van de beste/goedkoopste zorgverzekeraars;
  • PrijsCheck op basis van prijs EN kwaliteit;
  • Vind in minder dan 1 minuut de juiste zorgverzekering.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.