• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Turien & Co

Turien en CoTurien & Co is een zorgverzekeraar voor professionals en biedt naast eigen zorgverzekeringen ook verzekeringen van Avéro Achmea en VGZ aan.

Zorgverzekering Turien & Co 2017

De verzekeraar biedt een uitgebreid pakket verzekeringen aan van meerdere verzekeraars. Zij zijn hierbij de ‘gevolmachtigde partij’. Dit betekent dat Turien & Co werkzaamheden uitvoeren namens de verzekeraar, zoals het accepteren, wijzigen en beëindigen van verzekeringen en het innen van premies. Naast deze werkzaamheden verzorgen zij bovendien de schadebehandeling, marketing en verkoop. Turien & Co biedt naast de verzekeringen van Avéro Achmea en VGZ ook hun eigen aanvullende zorgverzekeringen.

Turien & Co Basisverzekering 2017

Als je in Nederland woont of loonbelasting betaalt, ben je verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Deze basisverzekering wordt door de overheid wettelijk vastgesteld en bevat alle noodzakelijke zorg. Bij Turien & Co kun je de basiszorgverzekering sluiten van de twee marktleiders: Avéro Achmea en VGZ. De basisverzekering van Turien & Co. kent twee varianten:

1. Naturaverzekering

Met een naturaverzekering ben je verzekerd voor zorg waar de verzekeraar (Avéro Achmea of VGZ) een contract mee heeft. Het voordeel hiervan is dat Turien & Co. de betaling van je zorgrekeningen direct regelt met zorgverleners. Het nadeel is dat je mogelijk een lagere vergoeding krijgt als je naar een zorgverlener gaat die geen contract met de verzekeraar (Avéro Achmea of VGZ) heeft.

2. Restitutieverzekering

Met een restitutieverzekering heb je meer keuzevrijheid voor een zorgverlener. Wel is een restitutieverzekering duurder dan een naturaverzekering. Daarnaast moet je zorgrekeningen zelf voorschieten en daarna declareren bij de verzekeraar (Avéro Achmea of VGZ).

Aanvullende verzekeringen Turien & Co

Wil je ook een aanvullende zorgverzekering? Dan bieden zij naast de verzekeringen van Avéro Achmea en VGZ ook hun eigen aanvullende zorgverzekeringen. De Primair-, Prima- en Privilege dekkingen onderscheiden zich in prijs en voorwaarden van de standaardproducten van de grote verzekeraars. Hierdoor vind je altijd een verzekering die het beste bij jouw wensen past. Bovendien bieden zij een aantal doelgroeppakketten:

• Jong;
• Gezin;
• Vitaal ;
• Fit & Vrij;
• Beter voor Nu: senioren;
• Juist voor Jou: studenten of jongeren.

Mijn Online Polismap

De zorgverzekeraar biedt hun zorgverzekerden een zeer uitgebreide digitale polismap: Mijn Online Polismap! Op www.mijnonlinepolismap.nl kun je online je zorgverzekering inzien en wijzigen. Bovendien kun je je declaraties indienen, je voorwaarden, dekkingsoverzicht en premietabel downloaden en kun je zien welk resterend eigen risico bedrag er nog open staat.

Waarom Turien & Co?

  • Een van de grootste zelfstandige assuradeuren in Nederland;
  • Op maat gemaakte producten en concepten;
  • Verzekeringspakketten van hoge kwaliteit en scherpe prijsstelling;
  • Snelle en goede administratieve afhandeling;

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens Turien & Co

Adres: James Wattstraat 11 1817 DC Alkmaar
E-mail: info@turien.nl
Telefoon: 072 – 5181 181
Fax: 072 – 5181 180