• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

United Consumers

United ConsumersUnitedConsumers koopt collectief zorgverzekeringen in bij VGZ. Hierdoor krijg jij korting op de premie. Je bent dan verzekerd bij VGZ, UnitedConsumers is je tussenpersoon.

United Consumers

United Consumers zorgverzekering 2017

United Consumers is een inkoopcollectief. Ze hebben in dit geval polissen bij VGZ ingekocht en daarbij een hoge korting bedongen. Deze kortingen kunnen ze dan doorberekenen aan de personen die gebruik maken van dit collectief, dit in de vorm van een hoge korting of mooie cadeaus. United Consumers bedingt op deze manier niet alleen kortingen voor zorgverzekeringen, maar ook voor energie, autoverzekeringen, brandstof en telefoonabonnementen. Ben je op zoek naar de premie van de zorgverzekering bij UnitedConsumers? PrijsCheck.nl zet de premies van de basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen voor jou op een rij.

Cadeau United Consumers

Ieder jaar komt United Consumers weer met een spectaculaire aanbieding voor de zorgverzekering. Dit jaar kun je via United Consumers de VGZ Zorgverzekering afsluiten met 5%  (VGZ Goede Keuze) of 10% (VGZ Ruime Keuze) korting op de basisverzekering. Maar het wordt nog mooier. Deze korting kun je ook inruilen tegen peperdure cadeaus:

 
Minimum aantal volwassenen op je polis
WinkelwaardeIn te ruilen per kado
TomTom Touch Activity Tracker1€ 149,-€ 135,60
Asus Zenfone GO TV + sportarmband2€ 289,-€ 271,20
TomTom Spark 3 Cardio + Music 2€ 299,-€ 271,20
Philips Airfryer XL2€ 279,99€ 180,80
2€ 358,00€ 271,20

Basisverzekering United Consumers

Een zorgverzekering is verplicht voor alle Nederlanders. De zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en eventueel aanvullende verzekeringen. De samenstelling van de basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar gelijk. Je bent vrij om te kiezen bij welke zorgverzekeraar je deze verzekering wilt afsluiten. Een zorgverzekeraar kan je niet weigeren voor de basisverzekering, ongeacht je leeftijd of gezondheidssituatie. Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al tien jaar op rij één van de goedkoopste zorgverzekeringen. Ook in 2016 ontvang je tot 10% korting op je premie, zo ben je al voor € 97,15 per maand verzekerd van de beste ziektekostenverzekering zonder extra eigen risico. United Consumers biedt de volgende basisverzekeringen aan:

1. VGZ Goede Keuze (€ 99,70 per maand)

Als je zorg nodig hebt, dan wil je natuurlijk goed geholpen worden. Met VGZ Goede Keuze kies je bewust voor goede zorg voor de laagste premie. Voor een aantal behandelingen heeft VGZ afspraken gemaakt met een select aantal zorgaanbieders die hierin gespecialiseerd zijn én goede kwaliteit leveren. Hierdoor wordt de kans dat je in één keer goed geholpen wordt groter. Ga je naar een zorgaanbieder waar VGZ geen contract mee heeft afgesloten? Dan ontvang je een lagere vergoeding. Je krijgt op deze basisverzekering 5% korting via UnitedConsumers. De korting op deze verzekering kun je niet inruilen voor de Kado-Actie. Kenmerken:

 • Je kunt terecht bij alle zorgaanbieders waar VGZ een contract mee heeft. Je krijgt dan 100% vergoed. Je vindt deze zorgaanbieders op de website van VGZ.
 • Voor een aantal planbare behandelingen, verband- of hulpmiddelen en gespecialiseerde GGZ heb je een selecte keuze uit goede zorgaanbieders.
 • Kies je voor een zorgaanbieder die geen contract heeft met VGZ? Dan krijg je 75% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief.
 • Je schiet geen geld voor als je naar een gecontracteerde zorgaanbieder gaat. VGZ regelt de betaling.
 • Je kiest zelf je huisarts. En ook voor spoedzorg kun je overal terecht.

2. VGZ Ruime Keuze (€ 101,65 per maand)

Zeker zijn van goede zorg én een zeer ruime keuze uit gecontracteerde zorgaanbieders? Dan zit je goed met de meest gekozen basisverzekering van VGZ, de Ruime Keuze. Er is altijd wel een zorgaanbieder bij jou in de buurt. Je kunt altijd naar je eigen huisarts en ook voor spoedeisende hulp kun je overal terecht. Via UnitedConsumers krijg je 10% korting op de premie van de VGZ Ruime Keuze. Hiermee bespaart € 129,60 per jaar. Je kunt er ook voor kiezen om de korting in te wisselen voor een kado. Kenmerken:

 • Je kunt terecht bij alle zorgaanbieders waar VGZ een contract mee heeft. Je krijgt dan 100% vergoed. Je vindt deze zorgaanbieders op de website van VGZ.
 • Kies je voor een zorgaanbieder die geen contract heeft met VGZ? Dan krijg je 80% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief.
 • Je schiet niks voor als je naar een gecontracteerde zorgaanbieder gaat. VGZ regelt de betaling.
 • Je kiest zelf je huisarts. En ook voor spoedzorg kun je overal terecht.

3. VGZ Eigen Keuze (€ 107,05 per maand)

Met VGZ Eigen Keuze kun je kiezen uit alle zorgaanbieders. Hiervoor betaal je wel meer premie. Bij de zorgaanbieders waarmee VGZ een contract heeft, ben je verzekerd van goede zorg. Kies je voor een andere zorgaanbieder, dan kan VGZ goede zorg niet garanderen. Je ontvangt dan een vergoeding tot maximaal het marktconform tarief. Via UnitedConsumers krijg je 10% korting op de premie van de VGZ Eigen Keuze. Hiermee bespaart € 136,80 per jaar. Je kunt er ook voor kiezen om de korting in te wisselen voor een kado. Kenmerken:

 • 100% vergoed. Je vindt deze zorgaanbieders op de website van VGZ bij Vergelijk en Kies.
 • Kies je voor een zorgaanbieder die geen contract heeft met VGZ? Dan krijg je 100% vergoed van het marktconform tarief.
 • Je kiest zelf je huisarts. En ook voor spoedzorg kun je overal terecht.

United Consumers

Aanvullende dekking United Consumers

Verwacht je komend jaar kosten voor fysiotherapie, een bril of contactlenzen of de tandarts? Kies dan één van de aanvullende verzekeringen van VGZ met of zonder een tandartsverzekering. Wil je naast een basisverzekering ook een aanvullende verzekering afsluiten, dan heeft VGZ drie aanvullende zorgpolissen voor jou: Aanvullend Goed, Aanvullend Beter en Aanvullend Best:

1. VGZ Aanvullend Goed

Wil je naast je basisverzekering bij United Consumers/VGZ nog een aanvullende zorgverzekering? Dan zit je wel goed bij de Aanvullend Goed verzekering van VGZ. Zij bieden een bepaalde vergoeding voor beweegzorg, waaronder ook fysiotherapie valt. Daarnaast is het bij VGZ mogelijk om een collectieve verzekering af te sluiten, waardoor je korting kunt krijgen op je verzekering. Voor VGZ Aanvullend goed betaal je in 2017 vanaf € 7,49 per maand. Kenmerken van VGZ Aanvullend goed:

 • Beweegzorg, zoals fysiotherapie €200,- per jaar;
 • Alternatieve zorg € 300 per jaar;
 • Anticonceptie vanaf 21 jaar: volledig (soms geldt er een eigen bijdrage);
 • Vaccinaties: € 200 + wereldwijd spoedeisende hulp op vakantie.

2. VGZ Aanvullend Beter

VGZ Aanvullend Beter is de meest gekozen aanvullende verzekering van VGZ. Je krijgt meer en hogere vergoedingen dan met VGZ Aanvullend Goed. Voor de VGZ Aanvullend Beter betaal je in 2017 vanaf € 17,99 per maand. Kenmerken van VGZ Aanvullend Beter:

 • Beweegzorg, zoals fysiotherapie: € 400 per jaar;
 • Alternatieve zorg: € 500 per jaar;
 • Eén complete bril vergoed per 3 jaar. Of € 80 vergoeding voor lenzen.
 • Vaccinaties: € 400 + wereldwijd spoedeisende hulp op vakantie;
 • Anticonceptie vanaf 21 jaar: volledig (soms geldt er een eigen bijdrage);
 • Huidbehandeling, zoals acne: € 500 per jaar;
 • Voetbehandelingen, zoals steunzolen: € 300 per jaar.

3. VGZ Aanvullend Best

Wil je volledig verzekerd zijn bij VGZ? Dan is Plus Aanvullend het ultieme pakket. Dit pakket biedt genoeg zekerheid om een onbezorgd leven te leiden. Er is een groot budget voor alternatieve zorg, bijvoorbeeld voor huidbehandeling. Daarnaast zijn brillen en lenzen voor een gedeelte gedekt. Mocht je kinderen krijgen, dan zijn ook de bevallingskosten en kraamzorg 100% gedekt. Zoals bij alle aanvullende verzekeringen van VGZ ben je met dit pakket verzekerd voor spoedeisende hulp in het buitenland. Voor de aanvullende dekking VGZ Aanvullend Best betaal je in 2017 vanaf € 30,14 per maand. Kenmerken van VGZ Aanvullend Best:

 • Beweegzorg, zoals fysiotherapie 18 behandelingen per jaar
 • Alternatieve zorg: € 800 per jaar;
 • Eén complete bril vergoed per 3 jaar. Of € 125 vergoeding voor lenzen.
 • Vaccinaties: € 500 + wereldwijd spoedeisende hulp op vakantie;
 • Anticonceptie vanaf 21 jaar: volledig (soms geldt er een eigen bijdrage);
 • Huidbehandeling, zoals acne: € 700 per jaar;
 • Voetbehandelingen, zoals steunzolen: € 500 per jaar;
 • Mantelzorg: € 750 per jaar.

United Consumers

United Consumers Tandartsverzekering

Je tanden en mond in topconditie houden? Met één van de drie tandartsverzekeringen ben je verzekerd voor de kosten van de tandarts, mondzorg of orthodontie.

Aanvullende tandartsdekking

VGZ Tand GoedVGZ Tand BeterVGZ Tand Best
Orthodontie-Tot 18 jaar: € 1.500
Vanaf 18 jaar: € 500
Tot 18 jaar: € 2.500
Vanaf 18 jaar: € 1.500
Tandheelkundige zorg vanaf 18 jaar100% voor periodieke controle en 80% voor overige behandelingen, maximaal € 250 per jaar100% voor periodieke controle en 80% voor overige behandelingen, maximaal € 500 per jaar100% voor periodieke controle en 80% voor overige behandelingen, maximaal € 1.000 per jaar
Premie per maandVanaf € 10,89Vanaf €17,69Vanaf € 35,34

Voordelen United Consumers

 • 5 of 10% korting op de VGZ Basisverzekering;
 • Ruil je korting in tegen peperdure cadeaus;
 • Het betreft een VGZ zorgverzekering. Één van de meest populaire zorgverzekeringen;
 • VGZ heeft ruim 60 jaar ervaring als zorgverzekeraar;
 • Ruime vergoedingen bij de aanvullende dekkingen;
 • VGZ kan bemiddelen bij wachtlijsten.

Vergelijk op PrijsCheck.nl

Goede zorg gaat ons allemaal aan. Vind je het ook zo lastig om te bepalen bij welke zorgverzekeraar je het voordeligst uit bent? Vul in minder dan 1 minuut jouw gegevens, hoogte van je eigen risico en eventuele aanvullende wensen in en de zorgvergelijker kiest met zorg en zekerheid de goedkoopste zorgverzekering. In de prijsvergelijker op PrijsCheck worden zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringmeegenomen. Doe de PrijsCheck voor de goedkoopste/beste zorgverzekering en bespaar veel geld!

United Consumers

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens United Consumers

e-mail: zorg@unitedconsumers.com
Telnr: 040 – 255 81 11