• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

ZEKUR

ZekurZEKUR is een merk van Univé en is er voor iedereen die zelf z’n verzekering wil regelen. Doordat verzekeringen samengevoegd worden in bundels, betaal je een scherpe premie en wordt de keuze voor jou makkelijker. Je hoeft alleen de bundel te kiezen die bij je past. Bij ZEKUR zit je goed voor je zorgverzekering, je autoverzekering en voor verzekeringen die je nodig hebt als je op jezelf woont. ZEKUR Zorg is een onderdeel van de coöperatie VGZ. Deze coöperatie omvat onder andere de merken Univé Zorg, VGZ, IZA en UMC.

ZEKUR

Zorgverzekering ZEKUR 2017

Ook al ben je jong en maak je weinig gebruik van zorg, toch ben je verplicht een zorgverzekering af te sluiten. De aanbieder van Univé maakt het je makkelijk. Zij bieden je altijd een lage premie dankzij de scherpe afspraken die zij met een aantal zorgverleners hebben gemaakt. En je kunt direct online afsluiten. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen tussen Gewoon ZEKUR en Extra ZEKUR. De aanbieder kenmerkt zich door zeer scherpe tarieven en distributie via internet.

ZEKUR Basisverzekering 2017

Gewoon ZEKUR Zorg is een basisverzekering waarin alles zit wat je minimaal nodig hebt. Zo ben je voordelig verzekerd voor onder andere ziekenhuiszorg, specialistische zorg, huisarts, medicijnen, ergotherapie en logopedie. De premie bij ZEKUR is laag omdat de verzekeraar scherpe afspraken heeft gemaakt met een aantal zorgverleners. En doordat je zelf online kunt afsluiten. Zo hebben zij minder kosten. ZEKUR biedt de volgende 2 basisverzekeringen aan:

1. Gewoon ZEKUR

Gewoon ZEKUR is een naturapolis. Je maakt hierbij gebruik van de zorgaanbieders waarmee de verzekeraar een contract heeft. Over de kwaliteit en de kosten maken ze goede afspraken. Zo ben je verzekerd van goede zorg en blijft de premie laag! Je kiest zelf je huisarts. Voor spoedeisende hulp kun je natuurlijk naar een zorgaanbieder waarmee zij geen afspraken hebben gemaakt. Je kunt dan naar elke huisarts, de huisartsenpost of naar het ziekenhuis. Ga je naar de zorgaanbieders die een contract met ZEKUR hebben, dan regelen ze de betaling rechtstreeks met de zorgaanbieder. Je ontvangt zelf geen nota en hoeft dus niets voor te schieten. Houd er rekening mee dat je een deel van de kosten zelf moet betalen als je geen gebruik maakt van de gecontracteerde aanbieders. De maximum vergoedingen vind je in de Lijst maximale vergoeding niet-gecontracteerde zorgaanbieders. Voor de Gewoon ZEKUR verzekering betaal je in 2017 € 92,- premie per maand.

2. Gewoon ZEKUR Vrij

Gewoon ZEKUR Vrij is een restitutiepolis. Je kiest hierbij zelf je arts, specialist of ziekenhuis. De zorgaanbieder hoeft geen contract met ZEKUR te hebben. Weet je niet welke zorgaanbieder je moet kiezen? In de Zorgvinder vind je de zorgaanbieders waarmee zij een contract hebben. Je bent dan verzekerd van goede zorg. De meeste zorgaanbieders sturen de nota direct naar ZEKUR. Daar heb je dus geen omkijken naar. Als je zelf een nota ontvangt, betaal je de rekening aan de zorgaanbieder en declareer je de nota eenvoudig online. Je ontvangt binnen 6 werkdagen je vergoeding. De kosten worden vergoed tot maximaal de wettelijke tarieven. Zijn er geen wettelijke tarieven, dan vergoeden ze de kosten tot maximaal de in Nederland geldende marktprijs. Voor de Gewoon ZEKUR Vrij Basisdekking betaal je € 105,53 per maand.

Aanvullende dekking ZEKUR

Niet alle zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wil je meer of ruimere vergoedingen? Neem dan een aanvullende verzekering. Kies één van de losse aanvullende verzekeringen en verzeker je alleen voor wat je nodig hebt. Of kies voor het gemak van Extra ZEKUR en sluit in één keer een complete verzekering af:

Extra ZEKUR

Extra ZEKUR is de voordelige én complete aanvullende verzekering van ZEKUR. De kosten van o.a. de tandarts, fysiotherapie en spoedeisende zorg in het buitenland zijn hiermee verzekerd. De vergoeding voor tandartskosten en fysiotherapie is ruimer dan die van de losse aanvullende verzekeringen. Voor de tandarts is er een vergoeding van 75% van je kosten tot € 500,- per jaar. Dit is bij de losse verzekering ZEKUR Tand € 250,- per jaar. Fysiotherapie vergoeden ze vanuit het budget Therapieën. Hier vallen ook andere zorgsoorten onder, zoals bijvoorbeeld podotherapie en acnebehandeling. Voor alle zorg samen is er een maximale vergoeding van € 500,- per jaar. Daarnaast heb je vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, de anticonceptiepil en nog véél meer. En er zit een Doorlopende Reisverzekering én een Doorlopende Annuleringsverzekering bij. Zo heb je alles in één keer goed geregeld. De premie per maand bedraagt € 28,95 in 2017.

Losse aanvullende verzekeringen ZEKUR

Je kunt de basisverzekering Gewoon ZEKUR Zorg en Gewoon ZEKUR Zorg Vrij uitbreiden met drie nieuwe verzekeringen. Je kiest alleen dat wat je nodig hebt. Je hebt de keuze uit:

1. Tand

In de basisverzekering zit geen vergoeding voor tandartskosten als je 18 jaar of ouder bent. De kosten van preventieve controle, gebitsreiniging, vullingen e.d. moet je zelf betalen. Met ZEKUR Tand ben je aanvullend verzekerd voor 75% van de nota met een maximum van € 250,- per jaar. De aanvullende verzekering Tand bedraagt € 11,95 per maand in 2017.

2. Fysio

Vanuit de basisverzekering krijg je bij een aantal chronische aandoeningen een vergoeding voor fysiotherapie als je 18 jaar of ouder bent. Heb je fysiotherapie nodig, bijvoorbeeld vanwege rugklachten of een sportblessure, dan vergoeden ze met ZEKUR Fysio maximaal 9 behandelingen. De aanvullende dekking Fysio bedraagt € 8,95 per maand.

3. Buitenland en Reis

Met de basisverzekering ben je voor spoedeisende zorg in het buitenland verzekerd. De verzekeraar vergoedt dan maximaal het bedrag dat je in Nederland voor dezelfde behandeling vergoed zou krijgen. Maar de kosten voor zorg in het buitenland kunnen soms hoger zijn en dat wil je natuurlijk niet zelf betalen. Met ZEKUR Buitenland vergoeden ze deze kosten. Daarnaast zit er ook nog de Doorlopende Reisverzekering in. De aanvullende dekking Buitenland en Reis bedraagt € 4,50 per maand.

Waarom ZEKUR?

  • Bij ZEKUR profiteer je van leuke voordelen, kortingen en bespaartips;
  • Uit onderzoek van Vara Kassa kan je als consument voor de goedkoopste zorgverzekering het beste terecht bij Zekur;
  • Speciaal voor studenten, dus de zorg die je als student nodig hebt.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

Contactgegevens ZEKUR

Adres: Univé ZEKUR, Postbus 25030, 5600 RS Eindhoven   
Klik hier voor het e-mailadres
Telefoonnummer: 0900-2593587 (€0,50 per gesprek)