• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Zorgeloos Care

De zorg kan veel menselijker, eenvoudiger en goedkoper. Zorgeloos gaat terug naar de basis en richt zich op haar kerntaak: het verlenen van zorg. In de lijstjes die er zijn over de zorg lijkt Nederland het beste uit de bus te komen, maar als je kijkt naar menselijke aspecten kan het veel beter. De zorgverzekering zelf zal per 2017 beschikbaar zijn.

Anderzorg

Zorgeloos Care zorgverzekering 2017

Over de hoogte en de inhoud van de zorgpremie kan natuurlijk nog niets worden gezegd, maar de initiatiefnemers streven naar een zo goedkope mogelijke polis voor diens aspirant verzekerden. Dit kan bereikt worden volgens de bende van drie door het op een andere manier aan te pakken dan de huidige zorgverzekeraars.

Vergelijk op PrijsCheck.nl

Goede zorg gaat ons allemaal aan. Vind je het ook zo lastig om te bepalen bij welke zorgverzekeraar je het voordeligst uit bent? Vul in minder dan 1 minuut jouw gegevens, hoogte van je eigen risico en eventuele aanvullende wensen in en de zorgvergelijker kiest met zorg en zekerheid de goedkoopste zorgverzekering. In de prijsvergelijker op PrijsCheck worden zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringmeegenomen. Doe de PrijsCheck voor de goedkoopste/beste zorgverzekering en bespaar veel geld!

Anderzorg

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden van je verzekeraar.

 Zorgeloos Care 2017

Benieuwd naar de nieuwe pakketten en premie van je zorgverzekering 2017? Met onze Zorgvergelijker kun je vanaf half november 2016 eenvoudig zien welke zorgverzekering het beste bij je past en hoeveel je kunt besparen.