• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Zorgverzekering vergelijken

Zorgverzekeringen voor 2019 vergelijken, uit onderzoek van Kassa blijkt dat het zeker loont! Je kunt als gezin honderden euro’s per jaar besparen op je zorgverzekering. De keuze is lastig, er zijn namelijk 1.300 combinaties mogelijk! PrijsCheck maakt het gemakkelijk om de voor jou goedkoopste zorgverzekering vergelijken. Geef je wensen aan, en vind uit alle zorgverzekeringen de verzekeraar die bij jou past. Zorg vergelijk je bij PrijsCheck.

zorgverzekering vergelijk je met kassa's advies voor zorgverzekeringen 2015

  • AFM nummer 12042897;
  • Overzicht van Zorgverzekeraars;
  • Zorgverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit;
  • In minder dan 1 minuut zorgverzekeringen voor 2019 vergelijken.
  • Makkelijk overstappen

Al 6.135 Nederlanders sloten hun zorgverzekering af via PrijsCheck.

Zorgverzekering vergelijken

Je zorgverzekering vergelijken is zeer gemakkelijk met de zorgvergelijker van PrijsCheck ®. Vul in minder dan 1 minuut jouw gegevens, hoogte van je eigen risico en eventuele aanvullende wensen in en de zorgvergelijker kiest de beste of goedkoopste zorgverzekering. Vergelijk zorgverzekeringen 2019 gemakkelijk en snel op PrijsCheck.nl.

Op PrijsCheck zorgverzekering vergelijken?

Iedereen in Nederland is wettelijk verplicht verzekerd te zijn middels een zorgverzekering. Jong of oud, vaak ziek of kerngezond… Goede zorg gaat ons allemaal aan. Vind je het ook zo lastig om te bepalen bij welke zorgverzekeraar je het voordeligst uit bent? Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Zorg vergelijk je op PrijsCheck.nl voor de beste of goedkoopste zorgverzekering en bespaar veel geld!

Wijzigingen Zorgverzekeringen 2019

De wijzigingen van de inhoud van de zorgverzekering 2019 werd op afgelopen Prinsjesdag bekend gemaakt. In 2019 verandert er veel rondom zorgverzekeringen. Start daarom nu met zorgverzekering vergelijken om in 2017 een betaalbare zorgverzekering te hebben

Onderzoek: “Aanvullende Zorgverzekering blijkt melkkoe”

PrijsCheck.nl heeft onderzoek gedaan naar de dekking van aanvullende verzekeringen om na te gaan in hoeverre de kosten (premies) van de verzekeringen opwegen tegen de baten (vergoedingen). Het volledige rapport naar aanvullende zorgverzekeringen kun je hier terug lezen.

AFM Richtlijnen

Wil je weten hoe wij vergelijken, wat ons verdienmodel is, waar wij jou bij helpen of hoe volledig onze vergelijking is? Klik dan hier.

—–

Deze website is onderdeel van RED Online Marketing en valt onder de collectieve vergunning in bemiddelen van Awin BV met AFM Nummer: 12042897