• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Roy Platje

Roy heeft een passie voor verzekeren, gadgets en reizen en is eigenaar van Prijscheck.nl. "Op vakantie gaan is de leukste tijd van je leven. Reizen inspireert!" is het motto ven Roy Platje. Hij zegt: "Reizen inspireren tot het nemen van nieuwe beslissingen, het laat je anderen ontmoeten en geeft je kracht om weer aan het werk te gaan". Zelf heeft hij vooral veel van Europa en Amerika gezien. Favoriete steden zijn New York, Boston en Parijs. En Roy is een enorme Disney en Disneyland fan.

Contact Meer Berichten

Xbox One vanaf 5 september in Nederland

We hebben er in Nederland een jaar op moeten wachten, maar vanaf 5 september zal hij officieel in Nederland te verkrijgen zijn, de Microsoft Xbox One. Een jaar geleden is de Xbox One, opvolger van de populaire Xbox 360, al in Amerika in de verkoop gegaan maar nu is Nederland dan eindelijk aan de beurt.

De adviesprijs van de Xbox One zal 399 euro zijn, net zoveel als de Sony Playstation 4. Maar wij zullen je uiteraard op de hoogte houden van alle Xbox One aanbiedingen met onze Xbox Prijscheck.

Het Xbox One-pakket van 399 euro bevat een Xbox One met 500GB harddisk, een proefabonnement van 14 dagen op Xbox Live Gold en een draadloze controller. De optionele, nieuwe, Kinect controller kost 100 euro extra. Binnenkort komen de vroegorder aanbiedingen beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *